...som ett brus...

...ett sorts lyckobrus eller som kolsyra som bubblar inombords av små små lyckobubblor som kittlar till när jag tänker på det :) annars är bubblorna stilla...tills jag kommer på det igen! Är så glad och lycklig att det är dags nu! Det är verklighet!! :-D vi ska flytta till hus!! 
Jag vet mkt väl att det kommer bli tufft periodvis å sköta ett helt hus själva...å städningen kommer inte direkt bli roligare...men just nu, i detta nu så struntar jag faktiskt i det! :-D tänker leva i min lyckobubbla nu! ^^, 
Hela helgen har vi varit i huset å fixat å renoverat, rivit tapet, målat och satt upp ny tapet...
Ett mörkt å hemskt rum (enligt mig) med 3 svarta väggar och en vinröd/lila 
...Har nu fått en make over för att bli vårt gästrum med en enfärgad grå/lila vägg och 3 med mönstertapet. 


Sjukt glad tjej :) 


 X torsk X

....!!!!

Nu är det klart! Papperna är skrivna och på fredag eller lördag får vi tillgång till vårt hus!!! Jag är så glad och lycklig å peppad !!! :-D ända sen vi blev vi har vi pratat om ett hus! Vi båda har känt att det är det hus vi vill ha, inte lägenhet! 
Det ska bli så himla kul, spännande och läskigt att flytta till eget hus...!! Vuxenpoäng! ;-P 

 X torsk X 

...tänk INTE på den rosa elefanten

Att säga att man inte ska tänka på den rosa elefanten e ju omöjligt...speciellt i mitt fall när den tar upp HELA rummet å är så där neonrosa så man inte kan sluta tänka på den...dessutom följer den efter mig om jag går ut genom rummet...trycker sig igenom dörröppning på ett konstigt sätt som bara rosa elefanter kan göra! 
Gaaaah!  X torsk X 

...optimist

Jag anser mig själv vara en optimist...försöker se det positiva i saker och ting, sen har ju såklart mina sämre dagar å kan vara en riktig bitterf***a :-P 
Men som idag...två saker som var positiva, som man lätt kan fokusera på det negativa egentligen, som att jag kom till jobbet en timme innan jag började jobba! Då passade jag på att smita in i vår underbara sminkloge på TC! 

Och la på det smink som jag inte hann hemma (dvs allt utom foundation å ögonskugga) fast bättre på ögonskuggan lite ;) 


...med blixt:

Sen kom även muppen fram ;) 


Den andra positiva saken var att pepp fick sin operation av menisken idag och kunde faktiskt gå därifrån. Han har nog ont och behöver gå till sjukgymnast för att få rehabövningar men det hör ju till ;) 

...vi har blivit med bil igen :) får se om jag avslöjar vad för bil O.o så skönt, har fått magsår med allt pusslande med arbetstider, bussar, tåg å försöka få till det med hämtning !! 
Imorrn ska vi å titta på ett hus igen :) får se vad som händer! Vet inte om mina nerver skulle klara ett husköp! :P 

 X torsk X 


...ombreläppar

Ombre är en trend som nog de flesta kopplar till hår...nu har det även spridit sig till sminkvärlden och jag har känt mig sugen att prova, så ikväll när jag plocka upp mina läppstift hitta jag dessa två godingar (från MUS och Yves rocher)

Så tänkte att det skulle bli fint ihop...och jag gillade det iaf :) 

Nattinatt! 

X torsk X 


RSS 2.0