...två dar kvar!

klickelicklick ;) 
Den 10 mars avslutas tävlingen...det tar inte många sekunder att klicka på Ellos och sen på det lilla hjärtat som visar att du gillar min "drömsko" ...pleeaasseee! ;-)
 
 X torsk X
 
 

...söndag

Härliga mars å härliga sol...! Välkommen! Det har varit över nollan flera dagar och solen har strålat på en klarblå himmel och jag har njutit till tusen! Satte kl på en timme när jag satt i solen, hade kunnat sitta kvar längre men idag var det städdag ;) å städa det har jag minsann...inte klart men det kommer jag nog aldrig bli ;-D jag hinner liksom ledsna efter ett par timmar, men dammsugit å skurat har jag äntligen gjort, kanske fortsätter imorrn, det enorma tvättberget är kvar...minskat mkt men det tar ju aldrig slut...det fylls ju liksom på hela tiden och det e så träligt att hänga i lägenheten :(

Imorrn e det måndag, ny vecka och nya möjligheter ;-D


...mars!!

Nu jeflar e mars här...då kommer våren, det måste den göra! Årets kortaste månad har onekligen känts som årets längsta...! :( å täppt å snorig å hostig å slemmig är jag fortfarande :(

Mitt liv just nu: vaknar på morgonen (typ tio-elva för jag jobbar kväll hela veckan) önskar att jag kunde ligga kvar, sliter mig iväg till jobbet för jag tycker det e för dyrt att vara hemma å sjuk(och det har ju inte hjälpt dom andra gångerna!)...kommer in på jobbet som ett surt moln å hoppas att ingen ska se mig å att jag inte ska sprida min "glädje". Vi är nästan 100 st så det e alltid nån som ser en...! Men bra e väl det för under dagen blir jag på bättre humör :)
Sen kommer jag hem på kvällen, halvdör i soffan å sen lägger jag mig...lyckas få i mig nåt ätbart där emellan....sen börjas det om igen...det är väl livskvalité om nåt...? (Om det är ngn som tvekar så japp, den meningen dryper av ironi...!)
Men idag e det fredag, ledig helg å jag kan vila å sova...J i i p i e, not! Vill ju göra ngt, vill städa undan ALLT, inte bara hälften å sen måste jag lägga mig å vila! Vill träffa folk, hitta på ngt med han bredvid mig, inte bara titta på nån film halvdöd i soffan :( försöker tänka positivt men det e svårt när det mesta känns skit :-P så nu har jag skrivit det här, så lämnar jag det här också! :)

Ha en trevlig helg <3

Ikväll ska jag tolka reklamen till gladiatorerna...förra veckan såg det ut så här (tur att det bara e halvbild på tv4) :)


RSS 2.0