...3 in och 3 ut!

=D i löööve skor!! <3 ...ifall det var ngn som missat det ;P
Efter att jag har gjort en liten inventering i min skosamling så hittade några slitna skor,
som jag faktiskt ska kasta (eller dom ligger i sopporna men jag har inte burit ner sopporna)
och för att det inte ska eka tomt i garderoben...haha! var jag tvungen att lösa det...å vilken plats e inte bättre än skopunkten...?! 3 för 2, världens bästa idé ^^ ...skämotsido, det var ju såklart tvärtom... nya skor betyder att några gamla måste ut!märks det att jag fattat grejjen med kilklack...? ;) alla tre paren e skiiitsköna! :)

Förresten så har jag fått FASTANSTÄLLNING! :D :D :D
OCH...vi (tolkcentralen) har vunnit bildtelefoniavtalet, så som det ser ut nu har jag jobb många år framöver!! :D
FY FARAO vilken känsla...nu när jag skriver det här så trillar polletten lite mer...ner till förståelse! å jag ska gå till posten idag och skicka in anställningsavtalet!!!
...ikväll blire tårta i åsbro! BANNE MIG! WIIIiiieee!!! ...jag har nog inte fattat det förräns nu! :D
Ingen oro, inga mer anställningsavtal som ska skrivas på var 3:e-6:e månad!...det är väl en sex st jag e uppe i nu sen jag började på TC...FATTA! MITT FÖRSTA RIKTIGA JOBB!! :D

Imorrn har vi personalfest för att fira att vi fick avtalet...å till det en segersång som våran chef skrivit! Försöker lära mig den...den går på repeat här hemma... "vi har vunnit våran stora strid"

nehepp...om jag ska göra ngt vettigt idag...skruva ihop köksbordet kanske ;)


X torsk X

...ny jobbmobil :)

Vi har fått nya jobbmobiler...å jag gillar kameran på den :D

X torsk X


....!!?=¤#&(¤#Q/YJSDJF

Skrev ett inlägg igår...men bajskorve blogg.se ville visst bara lägga upp bilden...?! som blir ganska konstig utan förklaring..!
Minns ju typ INGENTING av vad jag skrev heller....!! SKITARSEL!!!

...tänkte skriva ett inlägg idag med men tappade lusten...! M O R R R !!!
>:(

X torsk X

...nuså!

Nu händer det grejjer Nina kära vänner! Den här veckan har börjat i de positivas tecken... :) (om man bortser från att jag dundertäppt!) det började med att igår, ringde öbo upp pepp och meddelade att dom drar tillbaka faktureringen för vandaliseringen! :D så vi behöver INTE betala det iaf ;) ...sen e det ju några tusen för tapetmissen och golvet som blivit förstört, men det e inte tio tusen längre! :) och idag, då kom chefen och fånga upp mig å jag tänke: " vafan e det nu då!?" å på kontoret satt även en samordnare och då tänkte jag direkt att det väl kommit nå klagomål eller nått...sen får jag frågan : "vi undrar om du skulle vilja ha en tillsvidare tjänst hos oss när ditt vik går ut?" jag bara: "...ja...?" :) det klickade inte riktigt på en gång! Men nu så :D yeeeeeeey! Sen kan jag ju sparkad om 3 mån iaf pga av arbets situationen men ändå: FAAASTANSTÄLLNING! jag ska fira rejält när jag skickat in de sista anställningpappret =D

Och det är ÄNTLIGEN mars...jag ser ett ljus...inte i tunneln utan UTE! solen visar sig nästan varje dag, jämfört med förut då den kanske visade sig en gång i veckan (om man hade tur!) nu e det ca en dag då den inte visar sig men man kan allt glimta den bakom molnen ändå! ^^ livet blir faktiskt lite lättare med solljus! Det e inte bara mörker hela tiden!

Angånde min springning så har det faktiskt gått ganska bra, utom iskalla februari...när det var mellan 5-10 minus ute så sprang jag inte, men sen började solen titta fram så jag var på't igen...men nu e jag förkyld så då går det inte så bra, hoppas det går över fort...! ;) missade matchen i sön pga förkylningen :( hooopppas jag kan vara med på fredagsmatchen!

Nu hoppi sängi med ett leende på läpparna :))

X torsk X


RSS 2.0