...velpelle!

Är det en egenskap som jag har, som jag inte e speciellt förtjust i, är att vara förbannat velig! Nu har jag ett beslut framför mig, som måste tas nu...! Ett stort beslut enligt mig. Måndag kl 12 måste jag ha bestämt mig...! O.o

Idag hade vi möte på jobbet..."aktorisationspepp". Jag hade redan bestämt mig innan jag gick dit, jag skulle gå och lyssna för att ev börja fundera på det inför nästa års auktorisation, INTE nu...hmm, ja det gick ju sådär...jag blev ju skitpeppad. Och nu sitter jag här och väger fördelar med nackdelar...jag funderar på: hur fan vet jag om jag är redo...!? Och: vad händer med mig om, OM, det inte skulle gå bra (alltså hur skulle jag reagera)??

Ena stunden tänker jag "jo, men klart som fan att jag ska görat...det kommer gå..!" Å nästa: "Nej, det känns läskigt...är jag verkligen redo...!?" Så...om nån där ute kan bestämma åt mig så vore det bra...! Mamma..? :)

X torsk X


...sjukt trött!!

Jag e så förbannat trött på att må såhär...! Orkar inte vara sjuk mer, orkar inte att inte orka göra något! Eftersom jag inte orkar göra något så har heller inget att skriva om...bara att jag e sjuk, hela jefla tiden...!! :(
Jag har haft ledigt fre-sön och jag har mestadelen sovit eller legat i soffan, gjort några försök till att tvätta å städa men ja, orkar ju inget så det går sådär :-/ whisky hjälpte inte, eller jag fick inte i mig så mkt för hela kroppen sa ifrån när jag drack det så blev bara några klunkar!
För övrigt så ska vi titta på hus igen i veckan...drömma får man alltid göra ;-) å drömma gör jag verkligen...vill mer än nånsin bo i hus...inte lägenhet!

X torsk X


...hjälp!

Snälla alla därute, hjälp mig vinna...! Skogalen som jag är...men har köpstopp för nu ska vi spara till hus, därför behöver jag er hjälp att vinna! Gå in och rösta på min "drömskon" ;)

 Gå in på ellos och hitta "drömskon" (ligger just nu på sida 7/76 om man sorterar på mest gillat)

Ni röstar genom att trycka på det lilla hjärtat ;)

Tack snälla!! 

  X torsk X


...bihåleinflammation

I torsdags började jag få ont i hela tandraden i överkäken...å på fredagen gjorde det fortfarande ont...plus att det sträckte sig till kind och tinning :( kollegor sa att det kunde vara bihålorna...äsch det vill jag ju inte!
Ringde 1177, å mkt riktigt hon var typ säker på att det var bihåleinflammation :( nässpray och värktabletter (känns konstigt att använda nässpray när man inte e täppt i näsan längre) värken släppte ganska snabbt men täpptheten finns ju kvar...måste nog bli lite bättre med nässprayen så det försvinner!

I övrigt så går vi i husköpartankar...! Har hittat ett hus jag vill köpa..NU på en gång...men ja, det kommer ju inte hända, iaf inte nu :( men det ger mig motivation till att spara å hålla i pengarna :) försöker sälja iväg saker oxå (fast det inte brukar gå så bra) så jag hoppas vi kan få in lite extra cash ;-P

Ni har väl inte missat att det bästa av det bästa är tillbaka...!? ;)

 
X torsk X

RSS 2.0