...tomtemor å tomtefar :-P

På julen har jag mer eller mindre alltid tomteluva på mig...så även i år, och den fick faktiskt sitta kvar hela dagen å kvällen...dock bytte jag luva ett tag ;)
Fick agera tomte i år så den vanliga tomten firade på annat håll...och det gick bra, tills jag gick därifrån och tappade rollen lite när jag gick därifrån och tänkte "nu tittar dom säkert på klapparna ändå". Noah hade tydligen sagt "Tomten ser ut som Johanna" :-P damn it! Och varje gång vi ses så tar han upp det...senast igår kväll...hehe! 

Min sminkning i år blev enkel silver/grå sotning med juleröda läppar 💋

Hoppsan, blev visst med filter på den ;)
Utan filter ;) 

Äääälskar hjärteklännibgen, dock känns den ju extremt julig :-/ svårt å ha den annan tid... Faaast, 14/2 passar den nog. (",) 

 X torsk X

...god jul!

Hoppsan hejsan vad tiden far iväg...! November och december som annars brukar vara sega som f*n bara sa svooosch! Livet i hus är underbart...! Älskar't verkligen! Drömde en natt att vi skulle sälja huset för att flytta till lägenhet i Brickebacken igen...men i drömmen kom jag på att det var ju jättekorkat för vi trivs ju inte i lägenhet :D 

Julen är förbi, den också med rasande fart..så tar det lite efterhand eftersom jag inte hann fatta att julen var intågande...har inte ens hunnit pimpa mitt pepparkakshus än :-P så det ska jag göra nu när jag är ledig! 
Det...gick inte så bra att sätta ihop det...

 X torsk X 


RSS 2.0