...INTE okej

Jag har ätit p-piller i många, många år...tänkte att det var dags med ett uppehåll...rena kroppen så att säga...men jag börjar komma på andra tankar, för nu ligger jag här och har en smärta i magen...en smärta jag inte känt på många år tack vare mina p-piller, ja alla ni tjejer vet vad jag menar...mensvärk! Vad e det för skit?! Minns att jag tyckte det var dumt i huvudet när jag var ung och jag tycker det fortfarande!! Varför ska man straffas å ha den här smärtan?! Inte nog med det faktum att man faktiskt får hemska humör svängningar och blöder...vi ska lida ännu mer...! Och dessutom har jag inte fått skiten än...bara värken, nej det e INTE okej...!

X torsk X


...farväl

Farväl helgen...härliga helg som bara svischa förbi! Jag har haft en bra helg...har inte gjort så mkt men ändå har tiden bara försvunnit! Jag jobbade iaf både torsdag och fredag, även om jag bra gärna ville gå hem flera gånger under torsdagen så höll jag ut och jobbade hela dagen. :)

Jag hoppas veckan som kommer blir fullproppad med uppdrag utanför arbetstid (har beredskap) så jag kan tjäna lite cashish :) ...ja, eftersom jag var sjuk förra veckan kan det vara skönt att få in lite extra så det kanske blir typ plus minus noll i alla fall!
På tal om pengar...jag blir galen på hur värdelösa vi är när det kommer till ekonomi...! Men imorse kom jag på ett sätt som gör att det kanske går bättre :) ( jag fattar inte varför jag inte kommit på det tidigare..!) Det är ju så att pepp får sina pengar ca en vecka innan mig å då brukar vi sätta över dom till vårat gemensamma konto för att ha dom där tills jag får mina pengar och det e dags att betala räkningar. Det låter ju smart...bara det att vi båda e där å nallar innan jag fått min lön! Då till min smarta lösning: betala räkningarna dom flesta räkningarna direkt när pepp får sina pengar å sen resten när jag får lön...! Varför har jag inte kommit på det tidigare...!? Nu längtar jag till nästa månad så vi kan prova det IRL oxå :)

Var en sväng till Åsbro igår...vi skulle ha åkt båda två men pepp orkade inte så jag åkte själv :) å snacka om att då dög moster så det räcker och blir över (även om det var svårt för Noah att fatta att jag inte var moster millis..!) :)
Både jag å Pepp skulle åka ut idag istället...men runt niotiden imorse vaknade jag av att pepp satt på toa å spydde :-/ som tur e så verkar han inte sjuk eller så...migrän som utlöste det tror jag, för han somna om och sov ett tag å har nu på kvällen mått ganska bra :) (phuee)

Tack å hej sköna helg :)

Noah ritade en fin teckning till mig å pepp (det är noah och kasper på bilden i fall någon undrar)

Och jag hittade dom här..!! På tiden att nån kom på det! Supergoda! <3

 

X torsk X


...hälsning från sjuksängen

Tredje dagen jag e hemma från jobbet...å det e skittrist att vara sjuk! Jag brukar ju inte ha nå problem med att inte göra någonting, men när man inte kan göra någonting annat då blir jag rastlös! :(

Idag e det iofs snorkallt ute, så då gör det inte så jättemkt att jag måste ligga nerbäddad :)

En sak som har slagit mig dessa tre dagar är att jag tycker det e skitsvårt att bedöma om man ska vara hemma eller inte..! När man e hemma mår man kanske halv bra...men pallar man att jobba liksom..? Å det e ju väldigt bra om jobbet får veta dan innan om man ska vara hemma nästa dag...lätt å veta hur jag mår imorrn..! Men måste säga att än så länge känns det rätt att vara hemma...men imorrn tänker jag jobba :)
Igår missade jag en webbtolkning pga min förkylning :(


...sjukling :(

När man ringer ens egna mamma å hon inte riktigt känner igen rösten för att man är så täppt...ja, då kanske det inte e så mkt snack om saken?
Skulle åkt hem till föräldrarna idag, pappa fyller nämligen imorrn, men så blir det inte riktigt :( är igentäppt i näsa å svalg :-/ men känner mig inte så jättesjuk i övrigt (å andra sidan har jag inte gått upp än) så tror jag kan jobba imorrn! Jobbade igår, tolkade min första reklam...det var kul :) kändes bra så får ta å titta på det å se om jag verkligen blev bra ;) På tisdag e det bygglov som gäller, igen :)

Reklamtolk:


...sjukling? Nej tack!

Idag har jag varit hemma...hemma å ledig, INTE sjuk. Försöker intala mig själv att jag mår bra...fast jag mår prutt! :-/ det började redan förra veckan...hostade lungorna ur mig varje natt, men bara på natten, inget på dan! Sen i måndags började halsen göra ont å sen kom hostan tillbaka med besked...det e helt sjukt vad mkt man kan hosta!! Så blev ingen träning för mig igår i hopp om att jag skulle kunna vara med på matchen idag, mot åsbro! :)
:( så blev det ju inte...vaknade efter massa timmars sömn med täpp näsa och huvudvärk...täpptheten försvann men inte huvudvärken, den har varit molande till och från hela dan! Orken har liksom försvunnit från kroppen, när jag var nere å handlade önskade jag att det fanns sittplatser så man kunde sätta sig å vila under tiden :-P då e det illa...

För övrigt så går vi i hus-köpar-drömmar...vill inte bo i lägenhet längre, har ju aldrig varit något fan till lägenheter...visst det har sina fördelar, om nåt går sönder så kan man bara ringa så kommer dom...bara det att jag känner mig till besvär när jag gör det och får typ dåligt samvete och måste hitta på en ursäkt...
Det är ju speciellt grannarna jag vill ifrån, jag är rädd att störa grannarna och jag blir galen när grannarna stör oss!
Den första förälskelsefasen har gått över till den här lägenheten så man börjar se (höra) mer å mer fel. I början hörde jag inte ens grannarna eller trafiken men det gör jag nu.

Imorrn kväll ska jag webbtolka reklam för första gången...det ska bli spännande!!

Dags å försöka sova...(gick å la mig för två timmar sen hostar bara...!)

För övrigt måste jag bara visa en bild från när jag var hemma hos Heléne (ny kollega som jag verkligen klickat med, känns som vi känt varann länge!) :) bilden e för härlig! <3


...allvarligt fel...!

Något är ju helt fel på mig...!? Jag kom hem från jobbet, skit trött...somnade inte för en gång skull! Så fixa lite käk å sen slötitta på tv, insåg att klockan redan var 00:00!! Shit, jag som börjar tidigt imorrn!!


...vad tror ni att jag sätter igång å gör...!?
TRÄNAR..!! Hallå...!! Knack knack -finns det någon hemma..??
Jaja, nu e kl halv två å jag ska upp om sex timmar, snabb dusch och sen sussa...som alla andra i huset redan gör (se bild)


...2013

Ett nytt år är här...fast egentligen, vad e det för skillnad på idag och igår..? Egentligen ingen större skillnad fast jag använder nyårsafton som ett tillfälle att lämna det gamla bakom mig (det som går och som är värt att lämna) och jag ser ett nytt år framför mig med nya möjligheter :) egentligen borde man se varje månad som en ny möjlighet, varje dag...fast varje dag gör jag iofs men året...det blir lite mer, ja...större, mer påtagligt för att det sker så sällan!

I år firades det nya året in i Åsbro, med min syster och hennes vänner och MASSA mat och gottigheter...vi åt aldrig någon ost å kex för vi var för mätta, å då höll vi ändå på från typ halv sex till halv 2! Det var mycket trevligt och gott :)
Jag är ju annars en sån som inte har då mkt krav på nyårsfirandet i sig, det går bra med bara Pepp och mig...lite go mat å sen fyrverkerier vid tolv slaget, jag får alltid en sån härlig känsla i magen där vid tolv när jag ser alla fyrverkerier :) (på avstånd!) och i år var inget undantag trots att det nästan inte blev några pga av regnet (stubinerna hade blivit blöta).

Just nu ligger jag i sängen...fortfarande. Klockan är 15:30 och solen är redan på väg ner...vill nog bara ha en mysdag idag, ligga i sängen å bara mysa :) så får det nog bli...med lite matintag som undantag från sängen! Jag har för övrigt en hel vecka kvar på min ledighet :D känns fantastiskt skönt, hoppas denna vecka blir lika härlig som förra veckan

 

Min sminkning igår...ganska bra kompromiss...fin men ändå ASGLITTRIG! (glittret syns knappt på bilden)

 
min systeryster (alltid lika normal på bild) 
lika som bär? ;)
Pepp å jag <3
Mina smaskiga efterätter :P
Och vid tolvslaget var det lite för läskigt med alla pangar så då får man sitta inne om man vill <3
fast lite fint var det allt
 
X torsk X

RSS 2.0