...bakis!

Tack för igår...! <3


...fest i hela huset...!

Hehe...tror att det e löningshelg...eller? ;)


...3dagars veckor :)

I april månad har jag jobbat totalt 15 arbetsdagar :) är inne på min tredje långlediga helg! Det e så jefla gött att bara vara ledig, försöker hitta på lite saker men har faktiskt inte dåligt samvete om jag inte gör ett jota på en hel dag...eller två ;)
I onsdag var det 25 april, det vill säga vår 6 års dag! <3 SEX ÅR TILLSAMMANS! Det har varit sex tuffa och härliga år...det går upp och ner, precis som med livet :) men en sak är säker...jag har hittat Han, med stort H :) i onsdags hade jag utbildning med jobbet så vi var ute och firade igår, middag å sen hem på filmmys å efterrätt!

Just nu spöregnar det ute...å så e det strålande sol, det känns mer positivt än när det bara spöregnar :) det går mot ljusare å varmare tider...!
Imorrn är det party på schemat Stina, en vän från jobbet, ska ha inflyttningsgalej :) bubblet ligger redan på kylning! :) måste dock dra ner mina förväntningar, för sist jag parta med Stina var det sjukt kul, svårt att nå upp till igen ;D

Bilder på min sminkning igår kommer...

X torsk X


...ältar

Jag blir så irriterad att jag inte kan släppa det, har ältat för mig själv (och min sambo) så tänkte jag att jag skulle skriva av mig här, så jag kan släppa det sen för jag vill inte att min dag ska bli förstörd för att jag går runt å surar och snäser..! Grejjen e det att jag fick en inbjudan, som jag ville på men när jag väl accepterade så visade det sig att det var tidsbegränsat...! Kunde jag inte fått veta det från början :( då hade jag inte fått upp mina förhoppningar å sen nu gått å surat över att livet inte blir som jag tänkt det...! Prutt!
Så...nu tänkte jag att dessa tankar får stanna här på bloggen så jag kan gå å bli lite glad igen ;) å INTE, gå å sura...å störa mig på allt, t ex min sambos förbannade snarkningar...! ;P

X torsk X


...Fisen <3

Våran fisen e så go...! Och hon har blivit så kelsjuk sen vi kastrera henne <3
Hon älskar att ligga i solen å glassa :)


X torsk X

...vill ha sommar!

Kollade igenom mina sommarkläder idag...tänk när man bara kan dra på sig ett par ballerina å gå ut, utan att ta på sig ngt extra...! ...mmh!

X torsk X


...glad påsk!

Glad påsk på er där ute :) just nu sitter jag i bilen påväg till mina föräldrar med min syster å hennes familj :) pepp ville hellre åka på bilmässan i Jönköping, inte mig emot...så länge jag slipper åka med ;P
Idag har jag gjort en blomdekoration alà påsk :) mkt nöjd om jag får säga det själv! T o m blompinnen med ägget har jag gjort själv :)

Hoppas ni får en glad påsk, det ska jag :D
X torsk X


RSS 2.0