...!!! Pirrigt!

Om en vecka är det jag som står där...! :) =S Iiiih!


...långärmad polo?

Jag är ju lite intresserad av sport...innebandy spelar jag och kan tycka att hockey är kul att titta på men är det något jag inte gillar så är det sportsnack, speciellt eftersnack! Tex om målen som gjordes, ja dom var snygga nu går vi vidare eller den värsta "tänk om jag hade fått in den!" ...ja å tänk om jag hade köpt den där trisslotten med vinst istället för den med förlust...!
"Tänk om" tankar e inte min grej, det e bara att acceptera hur det är å fortsätta kämpa ;)

Idag hade vi match mot Åsbro...utan avbytare..!!! Vi var sex med målis å dom 20...! Efter första perioden hade ju våra spelare spelar mer tid på plan än vad deras skulle få under hela matchen...! Men vi kämpade på jävligt bra! Vi spelade klokt och ibland klantigt men det är sånt som händer..! 5-15 blev slutresultatet! Inte illa pinkat med tanke på förutsättningarna ;) jag älskar att spela med mitt lag! Alla kämpar och vi har så kul på plan!

Den här veckan får jag hålla mig till långärmat utan u-ringning ;) totalt nio bollmärken på kroppen ^^

(jag hade ju tur att bollen tog så pass långt ner på bröstet..!)

 

 X torsk X


...efterlängtat biobesök!

Igår var det äntligen dags, över ett års väntan e över :) twilight, breaking dawn part 2...! Vi bokade biljetter till elva bion...sent men va fan, ville ju se den...! Å vad bra den var! Jag minns inte alls mkt, i princip inget från boken så jag hade som inga förväntningar och jag störde mig inte på att "så där e det inte i boken" :) en toppen film helt enkelt, rolig, spännande och heelt oförutsägbar :)
Sen att jag hade en kille snett bakom mig som skulle kommentera ALLT...ja det suddar vi bort ;) (man undrar hur vissa tänker när dom verkligen pratar HÖGT inne på bion "kolla nu gör hon si eller så"....!!!)

...blää

När vi kliver in i hissen ser vi den här lappen =S glad att vi gick in från baksidan och missade spyan...!


...julklapp :)

prettypurple :) fjolårets julklapp från jobbet...hittade presentkortet för några veckor sen, jag har hittat det flera gånger å varit in på hemsidan men inte riktigt kunnat bestämma mig för vilken gåva jag ville...men nu så, påslakan e ju kul att ha fina, men så förbannat tråkigt å köpa (dyyyrt)
Lila e ju lite av en favvofärg :) (dock görs färgen sig inte rättvisa på bilden...mkt mer knall-lila)

...snart e det jul :)

Idag fick jag uppgiften av mor min att ta tag i julklappslottningen, så man får veta vem man ska köpa julklapp till i år...! Sagt å gjort :) 
 
 
 
Jag hade hoppats på att jag skulle få jens...fick honom förra året å då kom ja ginte på ngt men i år har jag ju faktiskt kommit på en bra grej :P men pappa e också ganska bra...ska bara komma på ngt...får ringa mamma tror jag ;) hon brukar ju ha koll!
 
Idag är det världens busväder ute...ursch,burr och rugg...jag försökte pigga upp med en orange/rosa sminkaning 
 
För övrigt så hittar jag inte mitt körkort...hade det senast i fredags å nu är det borta...va f a a n! =/ hur länge ska man vänta innan man tar tag i att beeställa ett nytt...? (BAJSKORV, såklart har jag uppdrag som kräver körkort i veckan...!) :( 
 
Livet rullar på...just nu uppförsbacke...en jäfligt brant sådan, men vad har man för val mer än att kämpa vidare, jag e ju inte den som ger upp i första taget...
Det har varit ett ganska tungt år...mkt som hänt, många bakslag :( men jag har en plan...tyvärr så kan ju inget hände på en gång utan allt tar ju tid, kraft och pengar...
Hade ett minisamtal med en kollega på jobbet, det var JÄÄTTTEEskönt att höra att hon förstod, hon har också haft en sjuk partner och det kändes skönt att jag inte e dum i huvudet som känner som jag gör och framförallt känns det skönt att jag FÅR känna så, att det inte e korkat. 
Jag tänker inte lämna Pepp bara för att han är sjuk, å det skulle vara lättare då...vi träffades när vi båda var unga å vi är förbannat lika när det kommer till ekonomi, vi måste kanske ta å växa upp men vi får ju aldrig chansen att spara t ex, så fort vi får ihop lite grann så händer det ngt...jag trodde helt ärligt att det skulle gå förra året, men så var jag snäll och lånade ut alla mina sparpengar i tron om att jag skulle få tillbaka dom, nu ett år senare har jag lärt mig en läxa...en jääävligt dyrläxa, låna inte ut till folk som du inte är ABSOLUT säker på att du får tillbaka ifrån, dvs min familj och mina närmaste vänner...fast jag var ju säker...ja ja...jag har iaf lärt mig att inte låna ut ALLA mina sparpengar igen :P efter det gick det bara utför...ena smällen efter den andra har ju kommit, har det inte varit bilen så har det varit katten å annars ren jävla otur...jag försöker se det positiva i mitt liv, men vissa dagar går det bara inte...jag har ju trots allt världens bästa pappa, mamma å systrar, jag har kärleken i mitt liv å toppenvänner som jag vet lyssnar när jag behöver. Jag har ett bra jobb jag trivs med även om det kunde ha varit bättre så är det absolut inte dåligt.
 
Och nu...ska jag slänga ihop middag för nu kommer älski hem så ska vi se breaking dawn del ett :D (jag kanske råkade se den under tiden han var borta...men jag kan nog se den igen...å igen å igen) ^^
 
X torsk X

...fundering

Igår när jag duschade så slog en fundering mig...om man har fet hy och använder en ansiktskräm för fet hy...då blir hyn normal, ska man då byta till en annan ansiktskräm för normal hy då...? :)

En av mina favoritsminkningar


...bara springer iväg

Såg att jag glömt publicera mitt inlägg som jag skrev i söndags (...? måndag?)

Ja...helgerna eller ja, tiden i allmänhet, bara springer iväg...! Jobbade sent i fredags men stack ut till åsbro ändå...vi sov över :) så att jag på lördan kunde hjälpa syster med att fixa håret inför bröllopet hon skulle på. Så hann jag även träffa mamma å pappa och millis :) som kom för att vakta kidsen, det e inte var dag man får träffa hela familjen <3...pappi fick farsdagspresent, massa god lyx choklad :) vattnades i munnen när jag slog in det

Sen bar det av hemåt igen för att snabbstäda, handla å fixa sig inför singstar/halloweenfesten som jag tydligen bestämt att vi skulle ha hemma =/ Det e ju så kul med Singstar...det var evigheter så hade glömt hur kul det är! Ska absolut göra det snart igen :D

Så här såg jag ut iaf

Sen tog jag den här bilden för att hedra Pinky (hon brukar stoppa upp det mesta i näsan,...haha!)

 

Fiinna Älin å Oscar kom till stan <3

 Sen kände jag plötsligt ett behov att döda...döda... DÖDA ;)

 
Sen körde vi igång med sjungandet...
 
Naaaaa....
 
...aaAAAAAAAAAAH!
...IIIIiiiiiiiii....

...älski <3
Tror Karing känner kaninens stöd :)
 
 X torsk X

...myys <3

Igår var tyvärr innebandyn inställd, men istället fick jag träffa Gotland :D hon jobbade i stan och ville ses...! Självklart ville jag det...fick skjuta lite på åsbro (skulle åka direkt efter jobbet). Shit vad jag saknar att bara ta en fika med den där tjejen...! Varför ska hon bo så långt bort...!? :( jaja, det e så skönt för det spelar ingen roll om det var igår eller tre mån sen vi sågs, känns fortfarande som vanligt! Så att jag nästan hann glömma att hon skulle åka tillbaka till Gnesta...det kom jag på när vi skiljdes åt :( men härlig kaffestund fick jag iaf ;)

Sen bar det av till åsbro...skapligt trött efter temadag (...och försovningen!) men dom behövde få tillbaka kostymen som vi lånat till Pinkys bröllop! Åh, vad glad jag e att vi faktiskt åkte ut...fick världens mysstund med Kasper som somnade i min famn. Där smälte mitt hjärta :)


RSS 2.0