...strawberries <3

Idag åkte jag å Sandri iväg till jordgubbs självplocken utanför stan...mums vad jordgubbar e gott, som dom e eller med något till...t ex smält choklad :) mums! 
 
3,7 kg jordgubbar :) (bara till mig, eftersom att han inte äter ^^)
 
smält choklad e ju supergott till :)
 
 X torsk X

...semester <3

Jag bara N J U T E E E R!!! Sover tok mycket å låter det vara så...gör det som jag får lust för :) 
Som att äta jordgubb och vaniljglass med saltlakritssås
 
 
..eller bakar kl 22,00 på kvällen..bara för att jag blev sugen på nå gott ^^
 
 
Och, det obligatoriska nagellacket (såklart) (som jag för övrigt fick av fina stina i present)
 
Annars har jag gjort väldigt lite vettiga saker :) men jag gillar att bara "go with the flow" ...imorrn hoppas jag att mitt flow går mot städning...det skulle behövas ;D
Idag blev det en lite udda middag...blev så sjukt sugen på det...¨bara för att jag kunde (hade alla ingredienser hemma) så gjorde jag det :) go with the flow... ;)
 
Men eftersom att det inte innehöll så mkt näring åt jag en banan oxå...
 
haha...japps, inte alls överdrivet med bilder på allt man gör :) men e man ledig så e man ;) då har man lite tid över...jag har ikväll provsminkat mig inför pinkys bröllop nästa vecka å även provat fixa håret, det känns som att jag har koll på läget...när det gäller mig iaf, nu ska jag bara övertala han den där att han måste prova alla kläder och skorna tillsammans...typ imorrn, så jag kan vara lugn (nej, nej, inte kontroll freak!)
 
Idag startade operation: härda-fötterna-innan-bröllopet. med andra ord så ska jag försöka vänja mina fötter vid klackisar :) jag menar, alla snygga kändisar som går med högklackat VARJE dag, dom kan ju omöjligt ha lika ont i fötterna som jag får när jag haft högklackat nån gång då å då...därför ska jag nu i två veckor använda högklackat till och från (beroende på vad fötterna säger) Idag tog jag en mjukstart med kilklack...dock ganska höga å jag hade dom flera timmar på ett shoppingcenter :) ...fötterna överlevde men dom börjde klaga i slutet :)
Nu på kvällen hade jag på mig mina fin fina skor som jag ska ha på bröllopet å jag måste säga att fotmässigt e dom helt ok...MEN mina småtår dör, typ...på en gång. så jag ska se till att köpa plåster till tårna å se om det blir bättre :) annars får dom dö...jag menar, ska man var fin får mna lid pin ;D
 
dom e ju såååå snygga <3 (tar fram dom å klappar lite på dom då å då)
 
jepp jepp...dags att tvätta bort sminket å sen dyka ner i sängen! GOD NATT <3
 
X torsk X

...midsommar

Vilken härlig start på semestern...! Midsommarafton UTAN regn! :) å inte bara det, strålande sol dessutom :D jag började dagen med färska jordgubbar å yoghurt på balkongen :) njöt som bara tusan, hoppade i bikinin å lapa sol tills det började bli dags att göra sig i ordning för firandet av midsommar. Och självklart älski som fyllde år och Noah som blev hela 3 år :) 
Först fixade jag frukost på sängen till älski å så fick han mina paket :)
 
 
Sen dags att göra sig fin :)
 
 
Sen efter två timmar lyckades han komma upp så vi kunde röra oss mot åsbro, där min familj väntade...ja å jens föräldrar :)
Det var inte igår hela familjen var samlad på midsommar :)

Innan vi åkte fångade jag skrollan på bild, hon gillar oxå när jag köper nya skor :)
Det e ngt med skokartonger :)
 
Väl ute i åsbro å färdigätna tog älski fram luftpistolen...lekte lite james bond...hmm...
 
Det var en mkt fin dag och kväll :) han fick mkt fina paket av min familj <3
 
Idag tittade solen fram  igen så jag passa på att lapa sol idag oxå :) just nu regnar det...men så länge solen visar sig lite då å då så skadar det inte med lite regn :)
 
  X torsk X
 

...en, EN dag kvar...! :)

En arbetsdag kvar den här veckan...! Sen en veckas SEMESTER! :D wihoo!! Kollade nyss på SMHI å det ska tydligen blir uppemot 30 grader nästa vecka...! Nån annanstans :( här i örebro ska det bli mellan 15-18 grader...jippidido. Men jag e ledig...! Å jag kan bara ligga hemma å titta på film om det e kallt ute ;)

Idag var det riktigt fint väder, inte asvarmt men hyffsat, så bär jag slutade jobbet så CYKLADE jag å pepp till Stadsparken å grillade lite å käka middag i gräset (på en filt) Anna, Sandri,Chris och Erik svängde förbi oxå :) kul att ses spontant...! Saknar faktiskt det spontana i mitt liv lite, förr var det spontant häng minst en gång i veckan å på det en spontan vinkväll...nu träffar jag mina vänner inte ens en gång i veckan å då e det planerat, inte ens en spontan kaffe blir det längre :( men det hör till min orkeslöshet tyvärr...vill men orkar inte, plus att jag vet att mina vänner har minst lika fullt upp som jag!

Hoppas på att jag kan fylla på batterierna nu under första semesterveckan sen komma tillbaka full av energi (å gärna lite solbränna!)

X torsk X


...hur orkar folk?

Jag e så trött...orkeslös! Har tänkt träna flera dar nu...men så fort jag sätter mig ner så somnar jag...typ! Var e min energi å vem har tagit den...!? Baaah! Bara två å en halv arbetsdar kvar nu...sen semester en vecka...! Gudars vad skönt! Å jag skulle inte bli ett dugg ledsen om det skulle kunna komma liiite värme...bara pyttelite till iaf...det e ju liksom snart slutet på juni å det e knappt att dagstemperaturen kämpar sig över 20 grader, nån dag ibland men sällan!

Hmm...käka lite lunch å bege sig kanske?


X torsk X

(slänger med en egobild ^^)


... =)

Det e faktiskt inte bara jag som blir glad när jag får/köper nya skor ;P

Jag e så nöjd över mina nya skor, jag har sett ett par liknande på film, tusen ggr men förstått att det kommer bara vara en dröm...men så hittade jag dessa, visst originalet e inte peep-toe och klacken e svart lack med röd sula...men man kan lätt säga att jag e kär! <3 tack underbara älski som ger nig dessa i födelsedagspresent :D det bästa e att dom e skönare än dom ser ut å jag kan hå i dom :)

X torsk X

https://cdn2.cdnme.se/cdn/7-2/1358529/images/2012/pic_207031559.jpg" class="image">


...Kasper <3

Idag fick jag träffa honom :) Kasper Josef Löfsäter (josef från min pappa) å Nettis tyckte (på skämt) att han skulle stavas Kasspär :D hihi...det skulle ju vara lite kul men kanske missförstås!

image description

 

X torsk X

 


...hamstrar?

=D m u m s !


...välkommen till världen!

Välkommen kära systerson, vad du än må heta! <3

Imorse vid fyra-fem tiden kom han till världen! Jag såg det när jag stod å sminkade mig imorse...hade fått både sms å mms på mobilen!! ...man kan lugnt sagt säga att det inte var ngn id'e att ens försöka fortsätta sminkningen...för jag började storböla, pepp trodde det hade hänt ngt hemskt! (jag menar verkligen böla)

Så nu längtar jag extra mkt till helgen för då får jag träffa nytillskottet :)


X torsk X


...min fiiina cykel <3

Idag kom mina föräldrar hit och gav mig in födelsedagspresent :D
En sproljans ny cykel :D
SÅÅ  FIIIN! :)
vi fann varann direkt, det e som att vi flyger fram, jag å cykeln (har inte kommit på nå namn än) Doris?
Berra?
Vi åkte ut på tur (jag å mina föräldrar, inte cykeln) för att hämta upp ett nytt v-rums bord :)
vårat har ju blivit helt fallfärdigt efter alla flyttar, underhyllan finns inte ens kvar! Det bästa med det nya bordet e att det e i samma "träslag" (om man kan kalla det träslag när det kommer från ikea) som vår övriga möbler i vardagsrummet :)
Efter vår lilla sightseeing i örebro (gps visade lite vilovägar först) så åkte vi till biltema för att köpa ett till lås till cykeln...vi hitta ett med larm! hur smart e inte det?! varför har man inte kommit på det tidigare? Det tjuter om någon försöker bryta upp låset eller klipper vajern :) mest för att skrämmas men ändå, tjuven väljer nog en annan cykel om den får välja ;D


som sagt flyyyger fram :)

<3


110 db...ganska högt!

Sen måste jag ju bara visa lite bilder på missarna...dom e ju för söta...

kringelkatt ^^


hur tänkte hon nu...? :)

man kan ju inte bli arg på henne när hon e så söt...! (fast när det finns rentvätt i så e hon inte tillräckligt söt)

Nehepp...om jag ska kila till coop å se om dom har nåra röda gubbar? Super sugen på det helt plötsligt!

X torsk X

...kalasbilder!

Tummen har åkt ur =)


På väg till MUS för att bli sminkad...röd efter springtur =)


färdigsminkad :) å redo att städa (ser ni tvättberget i bakgrunden)


För första gången lyckades jag med geléshots! =D (har försökt flera gånger!)


Karin ville vara med på bild...medans smulan letade flyktväg


vi försökte verkligen med en finbild...men nej vi kunde inte lyckas, så fick bli en grimasbild


Födelsedagsbarnen :) fina gotland <3


fina blommor jag fick :)


mina fossingar efter krogen :)

Det var en super trevlig kväll...som avslutades på harrys, tyvärr ville inte alla följa med :( så det blidde "bara" jag stina å david...men kul hade vi ändå :) å jag fick höra att jag har en jefligt snygg röv... =) av en tjej...vet inte om det var på allvar eller att det var en pik till min korta kjol...för den va kort ^^ men det var ju så varmt den helgen...svårt att tro att det bara var ca en vecka sen jag låg på stranden i bikini å tog mitt första dopp för i år...burr för att gå ut i bikini nu...!!

X torsk X

...oh, so hot!

...or not! Dagen har kommit, när jag, Johanna Tucinska, ska ha fotriktiga skor till stuprörs jeans...!!! Det e SÅ fult, men för vårruset skull så gör jag det, jag har ett uppdrag, hinner inte hem emellan och jag kan inte ta med mig dubbla skor (då behöver jag en bag för jag har ju dubbel uppsättning kläder)!

X torsk X


...INTE ok!

Nej, fy fan rent ut sagt! Jag blir förbannad när jag går ut...! Mössa å vantar den 3:e juni...!? Å tydligen var gårdagen den kallaste 2:a juni sen 1928...!!!! INTE ok.


X torsk X


RSS 2.0