...mat å fika

Idag lagade jag massa mat...tre rätter rättare sagt, kål och köttfärs, tacopaj och köttfärslimpa... Ja, vi hade mkt köttfärs hemma:) 2 kilo !
 
Idag var även dagen som jag skulle äta min EGENODLADE tomat... :) 
Är det bara jag som ser hjärteformen...? ;) japps, den har odlats i hjärteformar :D 
 
När jag gjorde kål och köttfärs råkade jag visst glömma bort att titta till det ibland...tänkte att den står ju där å puttrar...JAHA VATTNET KAN DUNSTA BORT....!!

:)
Bara liiite fastbrändt!
hehe...nu står det i vattenbad med maskindiskmedel =S hoppas den blir ren!
Nu på kvällskvisten var jag å sandri inbjudna till David å Vickie på kaffe...David hade köpt nå ny kaffebryggsgrej...
Problemet var att han använde vanligt bryggkaffe å vi kom fram till att det nog skulle vara kokkaffe istället men kaffe blev det till slut å mkt gott...drack t o m utan mjölk i :)
Lärde mig idag att David nog har en förkärlek till just kaffebryggsgrejjer, han hade en perkulator, två espressobryggare å en sån där som på bilden...dessutom avslöjade Vickie att han budat hem en ny sån :) haha...
 
nej men...hopp i säng kanske...? Förstår inte att det alltid e så förbannat svårt att komma i säng på söndagar...!
God natt!
 
X torsk X

...nu är hösten här!

Det är konstigt att helgerna alltid går så fort...man, jag, hinner inte hälften jag planerat att jag ska göra!
Det jag mest hade sett fram emot var att få träffa Banan... MEN nån där uppe tyckte inte det, för när jag vakna imorse (det var idag vi skulle ses) då var jag genomtäppt på hö näsborre :( å jag vill ju inte riskera att smitta lillfisen :P
så istället satte jag igång att laga mat...rejält med mat :) 
I övrigt har jag gått å färgat håret igen...igår kväll fick jag en impuls...å imorse ångrade jag mig :) 
haha...det e inte så att jag inte tycker om min nya hårfärg...bara att jag brukar vänta längre inpå hösten att göra det...ja, jag e en säsongs-hår-färgerska :P 
Så nu e det mörkt igen :) å som vanligt missas det en fläck här å där men men....får väl slänga in en färg till här framöver ;) 
 
Sminkade mig höstigt igår...mörka läppar med enkla ögon
Köpte en ny mössa på ICA Maxi :) ÄÄÄLSKAR HJÄRTAN! (Har fortfarande hårmunken under)
 
Ljus....
...på väg till mörk...
 
Råkade trampa i en fläck på golvet =S
 
...mörkt :) å vääldigt fluffigt/frissigt...ser nästan ut som peruk :P 
 
 
japps...det var det ;) imorrn bitti ska det bli ca 3 grader så då får jag inviga nya mössan ^^
 
X torsk X

...change of plan

Eftersom att blogg.se appen har blivit cp sen jag uppdaterade den så kommer fredagsinlägget nu, lite sent!
 

Fredag, härliga fredag! Slutade tidigt dessutom :) hann fynda en blå skjorta på hm :) 
Planen var att jag vid sextiden skulle till en kollega som skulle ha ett home-party med house of lola...ett klädmärke. MEN när jag hade ätit min efterlägntade tacos vid fem-tiden sp somnade jag...! :( 
skit...!
Jaja, får bli en annan gång...jag var ju mer ute efter sällskapet än själva kläderna (även om dom e assnygga!) 
Började göra mig i ordning för att åka mot sandri istället...men då...vid åtta-tiden när jag skulle börja röra mig dit, då regnade det massor... :( motivationen till att ge sig ut i regnet var lika med noll =/ 
 
Fick bli en hemmakväll istället :) med min sambo...eller ja...han låg och sov bredvid mig ;) 
Cosmopolitan och sex and the city 2 =) ...och lite gottis till också ^^ 
 
Redan här sover han...
Varför sova på något under sig när man kan sova i luften...? ;)
...mumms!
Skål!
(ringen hittade jag för 20 pix...! å då fick man med örhängena!)
 
Så summa sumarum blev inte kvällen alls som planerat men mycket trevlig ändå! :)
 
X torsk X

...BRÖLLOOOOPPP!!!! :D

Idag blev jag mkt glad när jag hämta posten :D förstod redan när jag läste adressen :) kände igen stilen, Gotland! :) å så var det till oss båda...! :))

 

 
X torsk X

....!!!!! :D

ÄNTLIGEN! :-D


...snaaart helg <3

Snart är den här veckan till ända...haft/har beredskap den här veckan till imorgon kl 12. Man kan ju lugnt sagt säga att jag har fått jobba... ;) men det e kul samtidigt som det e jobbigt! Men som sagt...snart helg :)

Planen var att jag skulle sticka till Norrland, hälsa på Kussefin. Men den härliga kvinnan som älskar sitt jobb som råkar vara handläggare till pepp har bestämt att vi får vänta ytterligare några dagar innan vi får pengar...! KÄRRINGJÄVEL rent ut sagt. Men en helg med nudlar kan vara trevligt i sig ;) (jag överdriver) tack vare VÄRLDENS BÄSTA FAMILJ (som ställer upp å lånar ut) så kan vi leva på annat än nudlar...fast nu börjar det mesta sina här hemma...schampo å basvaror...så blir nog en rejäl storhandling när kosingen kommit in...snark!

Bilder från förra helgen :)


...sminkning

Igår sminkade jag mig med två färger jag aldrig själv hade kommit på, så tack Sandri för det blev ju skit snyggt :)
Provade att dra upp skuggan under ögat till en "måsvinge" i linje med den svarta eyelinern. Tokfint ju ^^


...JAAAAAAA!

Idag när jag var på väg till jobbet efter lunchen ringde mobilen, den privata...pepp...! (jag var ju just hemma å åt lunch!)
Han hade goda, GOOODA, nyheter! Han hade fått tag i handläggaren på f-kassan, hon kommer bevilja hans livränta...! (sjukskrivning) !!!! Fy f a n vad skönt!!!! Nästan att jag var på väg att gråta, så glad blev jag :) vi behöver inte låna något mer...! (eller jo, tills vi har fått pengarna) ;)
Det hade tydligen inte varit en självklarhet, ärendet hade t o m blivit skickat till f-kassans läkare som tittat på det och denna vettiga, mkt vettiga läkare hade sagt att det var ett självklart fall :)
*dansar av lycka*
Pengar är verkligen INTE allt här i livet men det underlättar en hel del om man har dom :)

X torsk X


...åsbro

Förra veckan ringde Nettis för att kolla om vi kunde komma ut till dom någon dag, för Noah hade frågat efter moster Hanna och peppli :) lilla sötnöt! Han vet att om moster Hanna kommer så kanske pepp kommer oxå :) vi bestämde iaf fredag!
Men fredag em blev inte riktigt som planerat, smulan ramla ner från balkongen...! Så vi ville inte lämna henne ensam trots att hon verkade må bra...så Nettis fick förklara för Noah att vi inte kunde komma pga att vår katt var sjuk, det gick han med på men blev ledsen då sa Nettis "moster Hanna å peppli är också ledsna att dom inte kan komma" då blev han jätte ledsen "jag vill inte att dom ska bli ledsna" <3
Lördag dag och kväll spenderade vi iaf i åsbro...Noahs kompisar hade hört att peppli skulle komma ut så dom väntade på honom...! Det e ngt med honom och ungar tydligen :) och skönt för honom att känna sig behövd...! Även om han inte riktigt kan leka fullt ut med dom så funkar det bra! Och hans tålamod...! My god, jag som stod bredvid och blev galen på ungarna men pepp tog det lugnt! ;) (bra å veta om man nån gång väääldigt långt fram i tiden skaffar barn...!)

Jag blev oxå barnvakt, åt den lilla...ehm, japp blev lämnad ensam för Nettis ville passa på å fixa lite saker när hon var barnfri...vilket jag kan förstå ;) tyvärr hade Kasper ont i magen eller ngt så jag fick absolut inte sitta ner...var tvungen att gå omkring med honom (PRECIS som Noah när han var liten) men när man e så söt så är det värt det! Å sen fick jag på mig bärsele så då var det inte lika jobbigt :)

 

"pepli kom, peppli kom"

Sparkade lite fotboll med kidsen

Strax därefter var det dags för vilopaus, som noah börjar förstå och gjorde pepp sällskap

Jag lyckades få Kasper att somna en stund från magonten <3

Sen vakna han å då fick jag gå så här resten av em/kvällen :P

Pepp lyckades övertala killarna att dom skulle titta på "katten å musen" (tom och jerry)
så han fick vila en stund till :)

 

För övrigt så har en söt liten tös kommit till världen, lilla Signe -välkommen :) 
och grattis till anna och erik <3

 

X torsk X


...farväl

Idag gick jag igenom mina skor, passade på att räkna dom, det var ju ett tag sen...jag gick t i m ner i förrådet för att räkna vinterskorna...75 par å då har jag räknat med tofflor å gummistövlar, ALLA! Jag måste helt enkelt göra mig av med några innan jag får köpa nytt =P

Rensade ut tre par också *klapp på huvudet* men dom räknade jag faktiskt inte med...så det e 75 par efter att jag slängt dom! =/ fast jag älskar ju skor...å det e ju inte som att jag köper svindyra skor å låter dom ligga...jag äger väl ca 5-6 par som kostar mer än 300kr övriga skor är verkligen allt ifrån 10kr upp till 299 (oftast runt 150) :)

Farväl fina skor, ni har tjänat mig väl ;)


...kämpar på.

Just nu e det lite uppförsbacke...inte bara lite. Men man har liksom inte så mkt val, kämpa på och hoppas på att man kommer över kullen så att det blir nedförsbacke istället...eller åtminstone plan mark. Jag är så OTROLIGT tacksam att jag/vi har mina föräldrar som ställer upp och stöttar oss, dom är bäst! <3
Jag försöker att inte dras med ner i det negativa som det lätt blir när det blåser motvind...försöker tänka på vad vi faktiskt har i vårat liv :) vi har varann och vi älskar varandra. Vi har vänner som är guld värda, bästa katterna, kläder å rak över huvudet. Basvaror har vi hemma så vi kan laga mat å vi har vatten i kranen så vad gör det då att man inte har råd att köpa mjölk...? ;)

Jag har ju dessutom ett jobb jag älskar...klart man kan bli less ibland men just nu e jag nöjd :D mkt nöjd! Det kan man inte säga om handläggaren på f-kassan, hon måste vantrivas med sitt jobb med den attityden som hon har...! Pepp ringde för att kolla hur det går med hans ärende och det han fick till svar var något liknande med: Jag vet inte, jag har ju många andra ärende som jag måste jobba med och jag har faktiskt inte ätit lunch idag...! Jag vet inte, men det kanske inte är ett speciellt professionellt...? Med andra ord så kommer jag antagligen få börja dricka mitt kaffe svart ;) för det är lååååångt till löning, plus att jag varit sjuk så jag får säkert lägre lön =S men va fan...försöker som sagt vara positiv ändå, det värsta som kan hända är att vi hamnar hos kronofogden och får betalningsanmärkningar men dom försvinner ju efter några år ;)

Idag använde jag hårmunk :) trivs mkt bra med det faktiskt, håret sitter där det ska utan att strama för mkt å så e det fint :)

X torsk X


...min helg

Hemmahelger e oxå bra :)


...glaad!

1 september 2012 :) dagen mitt vik blev en fastanställning...! :D min första fastanställning :) nöjd tjej (trots att kroppen varit mot mig idag) planen var att jag skulle ut å fira, men icke...fick bli en lugn hemma kväll istället, köpte hem lite gott och firade så istället...och om det är någon som blir förvirrad för att jag kanske skrivit om fastanställning förut så skrev jag på papprens i april...men fr o m idag gäller det :D


...make up store

Mina ögonskuggor från make up store har kommit lite i skymundan sen jag fick min sminkpalett från eleven...så idag tog jag fram dom igen... :)


...farväl

Farväl superduperfina topp som jag är kär i..! :'( jag köpte dig när jag trodde att allt skulle lösa sig. Att försäkringskassan skulle ge oss besked att allt e klart och en utbetalning har gjorts...men så blev inte fallet... :( så nu måste jag lämna tillbaka dig, för att få lite matpengar! Du blir säkerligen köpt av någon annan tjej som kommer älska dig :)

X torsk X


RSS 2.0