...dumma rygg!

För ett par veckor sen small det till i ryggen när jag tränade :( det gick "över" fort men lyckades samtidigt ådra mig nackspärr som var lite segare på att släppa men en vecka utan träning och med massa vila kändes det bättre! 
Så veckan därpå gav jag mig iväg till gymet igen, men tänkte att det var nog bäst att inte köra rygg utan satsade på benträning...och det gick ju som det gick, inget som small till men smärtan kom smygandes...det här är två veckor sen och jag känner fortfarande av det i vissa rörelser = ingen träning! :( och med träningen har även kostkontrollen gått åt pipsvängen! Jag saknar gymet. 
Jag borde fokusera på träning som jag faktiskt kan, tex kondition! Men nu när våren å solen tittar fram (vilket är superhärligt!) så kommer även vårtröttheten som ett brev på posten och orken har bara försvunnit! Jag vet att det inte är någon annan än jag själv som kan ta tag i det men just nu är det tungt! (I dubbel bemärkelse, vågar inte ställa mig på vågen efter dom här veckorna...!!) 
Försöker peppa mig själv...snart kanske det vänder! 


Kram på er <3 

X torsk X 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0