...så orättvist!

Det är andra gången jag är superförkyld den här hösten!!
Jag har väl varit frisk typ en, en å en halv vecka bara!
MORR!
Jag stannat hemma idag, skulle ha gjort det igår men pallrade mig till skolan ändå å idag känner jag mig inte bättre :C
Vi som ska tolka hela dagen i skolan! Men jg får ta hem lite extra arbete istället...
Ska lägga mig igen...


X torsk X

....TOREE! Finns han där?

HAHAHAhaa...att lämna mobilsvar när man e full är inte det smartaste..! För man kan tydligen spara dom!?
"Jag söker lammköttet och tore...finns dom där?" med väldigt mkt sludder!
eller i det tredje mobilsvaret (inom en period på typ...10 min?) "WWIIIIIEEEEE! HEJ tobias krüger! ASGARV Jag söker tore...e han där?!"
haha...jaja...då kan ju han lyssna på det när han känner sig deppig och vill bli glad, ja pinky kan ju oxå göra det eftersom att han har skickat dom till henne! (till historien hör att jag sitter i marias vardagsrum och tore sitter i köket, dvs i samma rum men som är avdelat med en bokhylla, han lyssnar på musik å tycker vi e jobbiga å fulla...) å då kom jag på den smarta idéen att inga honom (å han svara inte!) då tala jag in meddelande :)
...mindre smart kände jag idag när jag fick höa dessa meddelande!




Min smartaste look :)

Nu ska jag, faktiskt, plugga sen till sandriiii :))))


X torsk X

...härliga helg!

Jag kom hem ganska tidigt idag, vid halvtolv.
Jag har varit i sthlm i helgen och hälsat på min(a) systrar :)
Min syster från norge var oxå där å hade med sig lilla noah! <3
Jag åkte dit i fredags å i lördags hade vi kusinträff på vår polskasida...fast alla kunde tyvärr inte närrvara men det var jättetrevligt! Vi åt god mat och spelade spel som mitt lag vann (jag å gabbi) jag kanske inte riktigt bidrog lika mkt som hon men jag kan inte rå för att jag inte e född när allt det där hände :P

Bilder tog jag på mig och noah oxå :)


På lördagen


Idag, collingen i sin adidasoutfit och mössan han fick av mig :)


Nu ska jag äta lite så jag har energi till att plugga å jobba!


X torsk X


...var tog tiden vägen?!

Idag hade vi bara en lektion i skolan och då var det eget arbete. Jag jobbade ordentligt men hann inte allt jag ville. Sen stack jag å pinky till gymmet tillsammans å det var riktigt trevligt att ha sällskap :) vi ska försöka sammanstråla oftare!
Sen var det bara hem och laga mat och det lev SÅ gott, jag wokade grönsaker och nudlar, sen hällde jag på tomatsås och lite kryddor till detta hade jag fetaost och tomat! MUMS!
superlätt och supergott! :)
Sen var det dags att börja baka, efter att ha duschat förstås, den första satsen blev bränd!! den skulle vara inne i 10-15 min så när jag kollade den efter 5 så var toppen bränd, det går inte att sälja! Så jag skrapa bort det brända å gjorde i ordning den som vanligt (mockarutor) för jag e ju inte så kinkig med utseendet bara det smakar gott!
Sen insåg jag att jag inte hade ingredienser så att det räckte för att göra en satts till, så fick åka till Willys å handla ägg och kokos! Då slank det med lite choklad oxå :P

Jag var färdig strax innan tio...det betyde att jag måste hoppa i säng å jag har inte ens hunnit tänka ordet "plugga" nu på kvällen!!! Jag ska ju åka tåg i 2 timmar imorrn så då kn jag inte göra så mkt annat än att plugga!

God natt!

X torsk X

...pinkyyy!

Det e så gött å hänga med pinky..å vi kan prata om allt...
...på gott å ont, shit vad hon garva när jag berätta en speciell sak till henne...det bör inte nämnas är ;D
haft en skön kväll som jag känner nu efteråt att jag behövde, tänkte inte på plugget alls!
tack pinky för att jag får muppa av mig på dig ibland :P

...ragnar veer!!

sitter i skolan å har provat taltolka idag igen...det gick mycket bättre faktiskt...men utan kamera!
Sen slog jag på kameran å skulle spela in å det gick käpprättåthelvete!!
Jag var helt svettig efter 3min 45 sek å då gav jag upp för det GICK INTE!!
Fan att jag inte filmade på en gång!!!!
Nu försöker bonden filma in å det verkar gå bra...har inte hört henne skrika än...som jag visst råkade göra...å svära lite! men klockan e ju låångt över fem (16,02) så alla lärare har ju redan gått hem :P

Nu kom bonden å hon klarade det...tog sig igenom den iaf :D
...ska jag prova igen eller ta det imorrn?


 X torsk X

...helt slutkörd!

Och det är bara måndag!!?! hur ska resten av veckan gå...?
Idag har varit en tuff dag, först på svenskan får jag veta att jag inte alls har minsta grepp om att skriva uppsatts (vilken jag trodde att jag hade koll på)...alltså stuktur etc. Men så har ju msae (förkortning på marie susanne alden-eriksson, som vår sv lärare heter) gett olika direktiv till alla i klassen. Så det ska bli intressant sen var hon säger nästa gång!
Sen skulle vi taltolka en tsp"film" å jag titta igenom den å kände att jag förstod å hade grepp om innehållet men sen när det väl kom till kritan  jag skulle taltolka så var det som att tungan slog knut på sig själv å jag fick inte ut orden sen när jag väl fick ut orden så hade jag ju missat MASSOR! Så jag gav upp å började läsa på läxan till idag istället! Sen drog jag till jobbet, var cool lugnt idag för min del, undrar om dom delegerat så för att dom vill att jag ska ta mer tider? Jag hann iaf läsa en del på läxan...men jag har fortfarande typ 18 sidor på eng kvar...läser ju så förbannat långsamt!

Jag e så glad! Jag har fått dispans på lördag från torgförsäljningen så jag kan åka å hälsa på BÅDA mina systrar, för min syster har äntligen kommit till sveriget igen (bara för helgen men ändå!)
Så på frekväll blir det syskonträff å på lördag kusinträff...känns som att jag skrivit det här förut(?)
Nej nu e det plugg för hela slanten! :P


X torsk X

Härliga söndag...?

Eller? Är jag utvilad och redo för en ny skolvecka??
Njaa...men får göra det bästa av situationen :) ska försöka komma i säng i tid idag så jag får sova lääänge :P
Imorse var det högmässa med teckenspråkstolkning! Det var en upplevelse...såg inte rikigt allt å det e tråkigt att man inte kan skapa en bättre situation, speciellt eftersom att det var så många döva där i dag i och med att det är dövas dag den här helgen! Bonden övertala mig att äta luch på max...jag åt vad min ekonomi tillät, dvs en supreme jr och en liten cola! Det var verkligen på kronan! :)
Men vi har ganska mkt pantburkar som jag ska åka å panta snart så vi överlever sista veckan...bara 5 dagar kvar nu! :D
Idag var jag å pepp på ikea å köpte ny bäddmadrass...den vi har e så hård, så den vi köpte var nästan som en tempurmadrass som formar sig efter kroppen :)

Om 3 veckor sitter jag på ett tåg på väg till lund! :O ska blir så jefla spännande! Hoppas mina handledare e bra! på tal om handledare så måste jag ringa dom i veckan!!
Och på tal om att jag åker om 3 veckor så måste jag ha skrivit klart min uppsatts, så det ska jag ta å gö nu!


X torsk X

kort skoldag men stress ändå!

Imorse hde vi halv friluftsdag, vilket oftast betyder, gör vad ni vill! mitt lilla problem var att jag inte kunde bestämma mig! Vakna vid nio för att pepp snarka som ett jefla sågverk å jag inte orkade stoppa i öronproppar...men orkade inte gå upp så jag la mig på sidan och stoppa en propp i ena örat :P gick halverst bra så jag halvsov i en timme tills klockan ringde, sen låg jag en timme å funderade på vad jag skulle göra, städa, träna eller plugga! Kom fram till att jag skulle plugga, men då hade tiden runnit iväg så jag skulle inte hinna :)
Blev alltså inget alls, men då sa pinky att vi kunde träna efter skolan tillsamans så jag nappade på den idéen. Men det sket sig oxå för det visade sig att pepps brorsas flickvän skulle komma ikväll å sova hos oss...å det såg ut som 2:a världs kriget hos oss...plus att vi hade tomt i kylskåpet!
Så det blev inhandling å städning på schemat, så nu har vi typ stökigt hos en vanlig person! (då kanske nui förstår hur sketet det var innan om det fortfarande inte är rent!)
Så i helgen ska vi storstäda!

Idag var mina kära klasskamrater supersnälla mot mig...på em började dom asgarva å titta på mig, jag fatta noll! Dom vägra berätta å anna tog kort så jag förstod ju att det hade med mitt utseende att göra men fatta forfarande noll! Till slut fick jag veta att jag hade missmatchat...kunde visst inte ha min sjal till min töja!? Det e faktiskt inte så lätt! :P

Nu har vi hämtat lina från tåget och jag kom precis på att jag ska baka till imorrn...! Men det brukar gå ganska fort! så nu ska jag baka så jag kan sova :)

X torsk X

Bilder från helgen :)

Nu har jag pratat med pinky och fått lite hjälp om hur man lägger up bilder :)
Kan ju börja med att uppdatera lite från helgen!
Först å främst, lösningen på mitt problem blev inte att vända ut och in, men tack för tipset saintmary :) lösningen blev pepps kallingar! hehe...tur att jag hade baggyjeans!
Igår hann vi tyvärr inte träffa pepps lillasyster som bor i skellefteå :( jag har lite dåligt samvete för det men men...man kan inte hinna allt i världen! Vi träffa hans pappa med respektive en sväng, sen hämta vi upp jonatan i stan sen var det bara hem och packa ihop det sista å så åkte vi på middag hos markus, lina å lilla William (pepps storebror med familj!)
SNACKA om god middag! :) och william har blivit så stor...men guu så söt han e! han blir nog en trummis när han blir stor, trumma med alla skedar :P
Vi kom iväg vid halv åtta å skulle då till ume för att hämta halva packningen som jag hade glömt hos kussefin :P tyvärr var hon inte hemma :C men fick tag i grejjerna genom en hemlig operation!
Vi stannade en sväng i hörnefors oockså (pepps moster å morbror) en kortis blev en timme å en kvart...vi kom till örebro halv sex imorse! Han vila en sväng i sängen sen gick jag upp halv sju för att gå till skolan...seg dag!

Förresten...i lördags när vi festa, då träffa vi en av kussefins fadder...han såg precis ut so edward cullen!! :O ascoolt!

utsikten från pepps mormor å morfars stuga
Utsikten från stugan


kussefin å jag :)
Kussefin å jag

William
Vi trummade som galningar :)

William
Cooling med solbrillor:P

bureå...

Japp, nu har vi tagit oss till "slutstationen" bureå...sitter nu i lägenheten som pepps lillebror bor i..och lillasyster?? vet inte riktigt var hon bor!? men det e ju bara en tvåa så jag tror inte att hon bor här...? kanske skulle ta å fråga! :)
jag har ett problem...mina trosor e slut!! vet inte hur jag har gjort för jag packa ner ett par extra men dom har jag alltså oxå förbrukat! jag har ju på mig ett par men vi kommer ju inte hem förrän imorrn...! Jag gav ig iväg mot konsum som ligger precis brevid för det brukar ju finnas på mataffärer...men dom dtängde SEX!! herregud jag e verkligen ute i buschen! Då gick jag (eller tog bilen dom 20 metrarna) till statoil/ica...där ha dom ALLT...nästan...inte trosor eller strumpor! dom hade allt annat skit tror jag...leksaker, hårfärg (till och med hemmanent!) bilgrejjer prydnadsaker mat, godis, ungsvantar och massa massa mer...men inte trosor! typiskt...jag var till och med smart i natt (på fyllan) och handtvättade mina trosor...fast hur rena blir dom av handtvätt?? nej inte så smart dessutom vet jag inte var jag hängde dom på tork så dom e kvar hos kussefin...med resten av halva min packning(!) glömde massa saker så jag måste åka förbi på hemvägen å hämta upp dom! (tur att ume ligger neråt!)


X torsk X

citat

Kussefin: "om en kille skulle fråga mig om vi skulle ha sex eller om han skulle kickla mig under foten...det e ju en dum fråga!"

härliga lördag...

idag har vi bara legat i sängen å chillat...sovit lite å bara varit!
Gick väl upp ordentligt vid två :) då duscha vi (inte tillsammans!) sen gjorde kussefin jättesmaskig lunch...typ grönsaksblandningmed tomatsås å nudlar :) delikat faktiskt!
Nu är hon nere på gårn och umgås med sina klasskamrater å faddrar, hon e ju "nolla"
så ikväll e sista dagen på nollningen förutom sittningen nästa helg.
Jag å pepp ligger å myser lite, ska snart gå ner å joina dom!
Ser ut som att det blir fest ikväll igen...jag e inte så pepp å har inte direkt nå kläder att ta på mig men det e väl oftast då som det blir skoj? :) hoppas det iaf!
Igår var skitskoj, vi dansa som faen trots att hon har skadat sitt knä så gick det bra, och idag så känner hon inget i knät heller!
Det är kallt här uppe!! Men nästa vecka ska det tydligen bli 20 grader här uppe och bara 16 nere i örebro!! :O
ska sätta på mig ett ansikte nu... :P

 X torsk X

Kussefin...

Sitter nu hos min bästaste kussefin :D
Vi kom fram i natt kl 4 (på natten!!) men vi sov hos pepps mormor och morfars stuga!
Den ligger precis vid havet! (lägger in bild när jag kommer till örebro igen!)
Helt underbart ställe...! Pepp var as seg som vanlig så vi kom inte till ume förrän kl halv tre!
Men då åkte jag å kussefin på stan för att hitta en klänning till hennes sittning nästa vecka...
...men hon köpte allt annat än en klänning, 2 par skor å en tröja/skjorta å en mössa, å en doftpåse...
Vi kom fram till att hon har en snygg klänning hemma som hon kan handla...
gissa vad jag köpte till mig...? ...INGENTING! *stolt* men jag köpte en present till noah å en till lilla william...som jag hoppas att vi hinner träffa innan vi åk hem!

JÄTTEskoj att läsa på klassisarnas bloggar att dom har varit i skolan idag :D jag var leeeeedig!
Imorrn ska jag  plugga...gick inte så bra att plugga i bilen för jag var lagom trött!
men imorrn ska jag å kussefin plugga tillsammans..hon med sin jurist tjosan å jag om astrid fredriksson!

nu har vinet runnit rakt igenom å jag måste tömma :P

over n out.

 X torsk X

TORSDAG..!!

Äntligen torsdag...!!! det har varit den längsta veckan bara för att det har varit en kort vecka å för att jag längtat så till denna underbara dag...som har varit skit iofs!!

Dagen i korthet...började med sovmorgon :) sen hade vi PO-samtal, dvs gruppsamtal med vår psykolog!
I vanliga fall brukar jag tycka att det ska bli skönt med posamtal, men inte idag...för jag kände att jag inte har något speciellt jag vill ta upp...för skulle ajg ta upp de sakerna som jag irriterar mig på så skulle irritationen bara sprida sig...å vi kan ändå inte göra något åt skolledningen så då e det lika bra att hålla tyst!
PO-samtalet blev ju värre än jag kunnat tänka mig...de få gångerna jag inte känner för att ha samtal så brukar det ändå kännas bättre efteråt iaf, men idag kände jag mig mer nertryckt än jag nånsin gjort....det var en av de värsta känslorna jag känt faktiskt! Jag kunde inte sluta grina å när jag väl gjorde det var det som att jag grinat ur hjärnan å så låg gråten inte långt ifrån så när jag träffa pepps så grät jag lite till! Men då fick jag iaf gråta ur mig allt så att man kan släppa det sen...hoppas jag!
Är det en hel klass fel att en person ställer sig utanför för att hon tycker att hon e annorlunda? Är det klassen som skapar den situationen eller personen som ställer sig utanför?
Ursch fy och bläää...! men har iaf en lång helg att se fram emot...ska bli så gött att träffa kussefinen å prata om allt annat!
Tog beslutet idag oxå...att byta ämne! Nu ska jag skriva om den första tsptolken. det finns fakta å det är inte så svårt att komma på en frågeformelering heller så jag ska försöka komma igång på vägen upp nu!
Sitter å väntar på att pepp ska komma hem så vi kan komma iväg :)
Vi åker till ö-vik idag å slaggar där å sen åker vi till ume imorrn!!! :D jag har med mig vin så vi kan vina :P
Har precis lläst min mejl oxå och vi ska hitta på något jag å "tjejerna" som jag så fint kallar dom ^^ vi ska ev. på kryssning å det ska bli gött, gött gött!! men måste komma ihåg att kolla mejlen varje dag, det e jag väldans dålig på :/
Nej nu ska jag städa det värsta så det e lite fint när vi kommer hem på söndag! :)

X torsk X

Grattis...

Grattis till min norska nettis och grattis till min pinky :)
nettis har nämligen namnsdag och pinky fyller 24 idaaa!

Sitter hemma hos henne nu faktsikt (pinky)! Det e så här att jag ofta stannar hos pinky istället för att cykla hem (drar ut på det helt enkelt!) och idag efter skolan skulle jag följa med pinky på synundersökning och precis när jag skulle hojja så kom banäna på idéen att vi skulle fira maria ikväll hos maria...då skämta vi lite glatt om att jag inte kommer cykla hem emellan utan cykla till henne och stanna tills övriga kommer! Gissa vad pinky tvinga mig till att göra...? Jo, att följa med henne hem å vänta tills dom andra kommer...! dom kommer ju tro att jag e lat! (jag var ju inte svår övertalad) (",)
Idag har vi tolkat heeela dagen...nej inte hela men vi har varit effektiva arne iaf och det känns skönt! MEN vi prata också om uppsatsen och jag fick lite mer ångest än vad jag redan har! fy fan vad jag hatar när man kör fast! Funderar på att åka till skolan tidigare imorrn och försöka börja skriva lite! Men får se om hur sent det blir idag!

I helgen ska jag sova  husvagn för övrigt...pepps pappa har sålt huset så vi har ingenstans att slagga! Så det blir husvagn...på tomten antar jag! Och innan det ska vi nog sova i pepps mormor och morfars stuga! Fick mess från kussefin att hon saknar mig...det kanske e hennes grejjer hon saknar mer än mig :)

Nu sitter piky å pratar med tore och hon tvinga honom att nämna tre bra saker om pinky och då var hon sexig ...hihi!
Nu ska jag vara social med henne...för övrigt är alla andra sena!! kl e 20 över!!

  X torsk X

GOTLAND...!!

yeees jag sitter (på) hos gotland och vi har vinat! :)
vi skulle vina imorrn men det passa bättre idag, jag var på systemet å shoppa loss för 3 hundra kronor !! :) hehe
innan det var jag på java med michen (vet att hn inte gillar det smeknamnet men det är lätt att skriva :P) det var mkt trevligt å vi åt den berömda kolakakan...MUMS!
Idag e et för övrigt tisdag för er som har missat det...å jag tycker INTE om tisdagar...då e jag ALLTID trött å allt går ALLTID fel på tisdagar..tex imorse så var det en idiot som ställde sig mitt på övergångstället me sin bil...sen hitta jag inte mina nycklar och sen fungera det inte att spar grejjer på min usb minne! det tog över en timme innan jag fick ordning på det!! MORR!

Men det var väldans bra att gotland ville träffa mig dag istället för imorrn...för idag skulle pepp till köping så då kan vi ses imorrn istället :) å typ städa...! :) å packa inför NORRLAND!!
Ska bli grymt skänt att komma bort lite :)

Gick på stan en snabbis efter fikan men michen...å det blev lite dyrare än tänkt men men...:) såg att dom på kappahl hade 99 kr för alla bh:ar så då slog jag till å köpte en trådlös (somm pepp säger) :) och så köpte jag en munkjacka på stadium (har redan en likadan svart å lila) men dom e så sköna å fiina å nu var det 50kr rabatt på dom :) så köpte en typ petrol färgad :)

nu ska jag nog ta å röra mig hemmåt...tar ju ett tag att cykla hem...eller ska jag kanske ta bussen...? (",)
Puss på er alla å imorrn e det pinkys födelsedag...då e det dresscode: klack på skorna!! (hoppas jag kommer ihåg det då!)


  X torsk X

lösningen

igår kom pepp på den superba lösningen på hans problem...ryggen och arbets situationen etc...
...att jag inte kommit på det tidigare!
Jag ska plugga till läkare så jag kan bota honom! tadaaa...hur smart va inte det! :)

Hur ska jag hinna med allt?

Jag e super stressad och vet inte hur jag ska hinna med allt.
Jag e uppbokad med något varje kväll och ändå har jag massa mer saker jag vill/bör göra...
men vet inte hur jag ska hina, det är därför jag för första gången idag sitter framför datorn sen i torsdags!
Jobbet, kompisar och skola...sen hemmet måste ju skötas oxå sen vill man kanske gärna ha en myskväll å träffa sin sambo oxå! Och helgerna ska vi inte ens tala om! jag har ju 3 helger sen som jag inte har så mkt att göra men då befinner jag mig i LUND!!! Sen har vi den jefla uppsatsen som jag sitter fast med...försöker läsa på ämnet för att komma fram till något men kommer inte vidare och jag får tipset att bara börja skriva men VAD ska jag skriva!? jag fattar inte hur man kan börja skriva om man inte har någon som helst inriktning?? men får hoppas att det lossnar snart...annars får jag byta ämne igen...!

Idag hade jag för första gången tolkning på torget (måndagsmöte för hela skolan) och när jag vakna imorse så var jag faktikst lite pirrig...men det var ju HELT i onödan...leif prata typ i 1 min sen var det klart...å i vanliga fall brukar det vara taltolkning av helena men hon var inte ens där så det blev den lilla plutt tsptolkningen som jag inte ens kan tycka något om för det var inte ens starsträckan för det var så kort! surt :(

snart e det torsdag iaf...det ska bli asgött å hälsa på kussefinen :) kanske hinner plugga lite på vägen (tar ju sin lilla tid å köra upp)

det var nog allt jag hade på hjärtat just nu...eller...grattis pinky i förskott...i fall jag glömmer på onsdag ;)

X torsk X

humörsvängningar...

idag har humöret verkligen flygit upp och ner! jag ver glad imorse när jag gick upp men sen på bussen till skolan så kände jag att jag bara ville gå av för att ta första bästa buss hem!
Idag gick det iaf bättre att filma in förlossningsfilmen :)
Jag är trött på allt skit i skolan...eller skit å skit men jag blir rätt irriterad! Alla får inte säga vad dom tycker och det tycker jag inte om!
Idag kom vi fram till att majoriteten i klassen vill åka till tanzania på studieresa i vår och jag är jätteglad för det, jag har velat åka dit sen gymnasiet då några i min klass åkte dit! MEN jag tycker att det är tråkigt att vi inte får tycka olika! Jag tycker det är jättetråkigt att om man inte håller med så får man inte lägga fram sin åsikt utan att bli avbruten!

Gick en sväng på stan idag men blev bara irriterad på att jag inte hittade något skoj...! vill ha ett svart långt linne från gina men det finns ALDRIG min storlek! :C så då tog jag bussen hem å tjura :P
Är fruktansvärt trött och orkeslös...har inte lust med något heller!

OJ, kom på nu att jag har läxa till imorrn. Ska göra den nu...


X torsk X

Jag har gjort det...!

Jag har äntligen gjort det...skapat en blogg alltså!
Jag minns att jag på gymnasiet skulle få hjälp med att fixa en egen domän för att ha en blogg...
men det rann ut i sanden så klart!
Sen för ungefär ett halvår sen började några i klassen att blogga, då blev jag sugen igen, men kändes bara som en trend och blev istället lite anti.
Men så...förra veckan var det någon som sa (på skämt) att "du borde skapa en blogg så vi kan följa hur du klarar dig i skåne!"  (För er som inte vet så ska jag på praktik i 4 veckor i skåne...å jag har själv byggt upp en hatbild mot skåne av den enkla anledningen att jag inte fattar skånska!) Jag tog det inte mer än ett skämt...men så nu sitter jag här ikväll (vet inte om det beror på vinet) och kom på att det är ju en jättebra idé! :)

Så nu har jag alltså gjort det. Får se hur aktiv jag kommer vara med mitt skrivande, inte överdrivet aktiv som vissa kan vara. Men jag skriver när jag har lust och tid :)

Den första skolveckan är avklarad och halva andra oxå för den delen. Det är skitkul men man märkte redan första dagen att det är sista året nu och då läggs första växeln i! Det e skit jobbigt nu innan man kommer in i allt, man vill s gärna men orkar inte...och det hjälper INTE att jag har dragit på mig en härig förkylning heller. Alla som har sett mig när jag e täppt i näsan vet hur jefla smart jag ser ut när jag e trött å inte kan andas med näsan...IQ-badboll ungefär! Idag skulle vi filma in och tolka en förbannad förlossningsvideo (föräldra utb.) och det e inte lätt att förklara på tsp hur bebisen vrider sig och e så jefla smart så den tar så lite plats etc etc... så jag gav upp!
MEN jag ska åka till skolan tidigare imorrn har jag tänkt och filma in den då istället!
Mitt nya jag tar form det här året, jag ska INTE göra allt i sista stund, och det har gått bra hittills.
Ska bara försöka komma igåg med uppsatsen.

Mitt ljussken just nu e att jag ska till ume ästa helg :D träffa kussefin!!!! Wiiiee...jag hoppas vi hinner ses ordentligt men hon har inspark å grejjer så det e klart hon ska göra massa sånt skoj :) sen ska vi vidare till bure och pepps familj. Jag har redan bestämt att vi ska till skellefte å köpa buremålet, goaste hamburgarna i sverige! (",)

Det var allt för idag...behöver min skönhets sömn ;)


X torsk X

RSS 2.0