...ska bara orka

Tanken e att jag ska orka lägga in bilderna från i lördags i datorn för att sen uppdatera bloggen med fin fina bilder :)

Just nu ligger jag i sängen å e sur för jag har ont i magen...så ont att jag var tvungen att avbryta min springtur! >:(

Bjuder på en bild på ett av de superfina nagellacken jag fick av fina stina!

X torsk X


...galejtider :)

Goood morgon!!
Idag e det fest som står på schemat, å innan det en massa förberedelser...såklart! Klockan ett ska jag infinna mig på make up store för att bli sminkad :) och innan dess har jag tänkt att jag ska hinna städa lite, springa och duscha (såklart!)
Sen kommer det andra födelsedagsbarnet hit, så ska vi käka sushi och förbereda lite innan övriga gäster kommer!

Shupshup...upp ur sängen å ära lite frukost så jag kommer igång!


X torsk X


...för det e ingen vanlig dag...

...för det e johannas födelsedag, hurra hurra HURRA! :D jag ääääälskar att fylla år :) haft en toppen dag, med toppen väder :) avslutade dagen i solen på en uteservering med ett glas ros'e med goa vänner :) å innan det blev jag överraskad av Sandri som dukat upp fint på jobbet med ljus å å blommor, å presenter :)


X torsk X


...häääärliga dag! <3

Natten var prutt, morgonen likaså...sambon sov inte å då sover jag skit oxå, känner med honom på något sätt så jag kan inte slappna av ordentligt! :( vid sju vakna jag återigen och då fick jag veta att han inte mådde bra alls...ont när han kissa...jahopp...så fick övertala honom att ringa 1177 så vi kunde få en tid på jourmottagningen, å det fick vi...så det var bara att ställa klockan på 9 för att komma iväg. Jippididoo...proverna visade ingenting men han fick antibiotika för säkerhetsskull.

När vi kom hem hade klockan blivit över elva å vi var skiiithungriga, så vad passade inte bättre än en riktig frunch med bl. nybakat bröd å melon i solen på balkongen? :) MUMS!
Härliga sol och äntligen härliga värme...vad jag saknat er tillsammans!! <3

Dagen har bara flutit på, jag har strukturerat i förrådet, eller försökt iaf...gått på promenad i solen med anna och jag har...hör och häpna, köpt JORD och PLANTOR och jag har PLANTERAT....!! :D
Idag e det den 20 maj...TVÅ DAGAR KVAR! :D jag äääälllskar att fylla år, spelar ingen roll att jag blir äldre, bara jag får MIN FÖDELSEDAG! hihi...blir dock inget kalas för släkt å familj :/ det hinns inte riktigt, har fullt upp helgerna fram över...å sen e det juni å då känns det för sent! Men fest blir det! :) på lördag! WEEHOOO!



En tomatplanta, och panséer :) superfint *stolt*


På promenaden med anna såg vi dessa superfina tulpaner...! ser ut som en blandning med liljor! :)


Satt på balkongen å njööööt in i det sista innan solen försvann runt hörnet!

SUPERHÄRLIGA DAG! det e som en present från vädergudarna tror jag :)


X torsk X

...ledig helg! :)

En veckas beredskap är över! Phue, det är en liten anspänning trots allt...trodde jag kunde koppla av men när jag väl gick av i fredags så var det som att ngn tryckte på en knapp för jag var helt slut! Som tur var så slutade jag tidigt igår, så kunde gå hem å vila...å det gjorde jag...jag var på sååå dåligt humör, så typiskt när min älski äntligen var glad och pigg så var jag sur å trött! Den här helgen har jag inget planerat, tar dagen som den kommer :)
Det ända som var planerat var att träffa bonden å lilla milo idag :) mys! Härligt å få träffa bonden, det var länge sen :) å det e aldrig fel att få snosa på bebis ^^ bananen kom förbi som en bonus oxå!

På em åkte vi ut till åsbro söt Noah sa "moster hanna å peppli kommer å hälsar på oss hemma" :) vältalig liten kille! Mamma Nettis blåste såpbubblor som Noah jagade ^^

Vi får se var söndagen tar oss...troligtvis till garaget å meka bil och förhoppningsvis en fika med banan :)

X torsk X


...drömmer å önskar

Jag sitter å surfar runt lite på saker som jag vill ha...som jag önskar att jag hade råd att köpa NU!
men får vänta tills lönen är här, å räkningarna betalda!


Den här väskan på deichmann...så snygg, det e så snyggt med gult "skinn" 129 pix, praktiskt taget gratis ;P


Något snyggt, somrigt läppstift...det här, jelly kiss lipstick :)


Hur fina e inte dom här?? Hittade jag på hm´s hemsida...129 också!! :D me want!


Ett magnetic nagellack kommer definitivt finnas i mina ägor inom en snar framtid :) finns flera roliga färger :P


Och ett nytt somrigt nagellack, oranget, corall nått typ sånt :P


Sist men inte minst, den här kjolen!! <3 <3 från gina hur snygg som helst :)


Japps...det var det :)

X torsk X

...fundering

En fundering jag har gått och burit på ett tag nu, som också dyker upp varje gång jag gör så här....!
Det är nämligen, varför reagerar ingen när jag ändrar hårfärg...?! Tycker det e jätteintressant och lite irriterande...för det e väl klart att man vill få kommentarer på nån ändring man gör...? eller e jag konstig!
Jag menar jag jobbar på en ganska stor arbetsplats, där flertalet är tjejer, så jag tycker att någon borde reagera...men icke, jo EN, har sagt något.

 image description

Fast det kanske inte är något att reagerar över...? Jag kanske överreagerar? Det är vad jag har tänkt hela tiden...fast då idag när jag satt i fika rummet med några, så kom vi in på just hår...då en kollega säger till en annan som sitter strax bredvid mig "ja, och du har väl blivit ljusare också, har du gjort det själv?" jag var på väg att svara när jag ledsamt insåg att det inte var mig hon prata med...varför inte?
Min tanke blir automatisk: det e så fult att ingen vill säga ngt, för det är fult att ljuga... =P

Men som alla andra gånger (även när jag går från ljust till mörkt) så är det så...att ingen reagerar, det kanske e så att jag inte syns så mkt och därför ser ingen förändringarna heller...
...eller att jag helt enkelt passar så förbannat bra i både ljust och mörkt att det ser så naturligt ut att ingen reagerar :P  ...jag kör på den vettja! ;)

 

Oj, oj...nu springer tiden iväg!

 

 X torsk X


...lättnadens suck!

Är helt svettig, men jag gjorde det! Jag ringde och det gick bra...stelt från min sida men nu e det över!

Fy att jag ska ha typ telefonfobi...! Ursch! Fick sitta å förbereda mig å sen när jag ringde så funkade det inte ens först...! Sen så gick signalerna fram :) nu e det klart!

X torsk X


...nu får det vara nog!

Imorse vaknade jag med en beslutsamhet som heter duga, nu e jag trött på att jag skiter i allt å sen mår dåligt över det! Jag har struntat i att ha koll på vad jag äter å sen när jag ställer mig på vågen blir jag sur att jag gått upp...igen! :( så idag loggade jag in för första gången på väldigt länge på viktväktarna, jag gav mig ut å sprang...fortare än nånsin dessutom!


Sen började jag städa, för det har jag också skitit i, å snart e det så illa att man inte vet var man ska börja, å dit vill vi inte igen...!

Tvättberget har jag inte tagit tag i....men det e inget som tynger mig! En sak som jag måste fixa den hör veckan...som verkligen tynger mig, e ett telefonsamtal! Det e bara fånigt att jag drar ut på det men...gaaah, har alltid haft svårt att ringa folk jag inte känner...!

Nyslingad e jag...det e nog sista gången nu inför sommaren! Blonds have more fun ;)

X torsk X


...lista

Har fått en utmaning att svara på en lista...å att sen ska man göra en egen frågelista mes 11 frågor som man ska utmana 11 vänner att svara på...men den delen tänker jag hoppa över :P den som vill kan få svara på samma frågor som mig:)

1. Vilken var den senaste boken du läste? Var den bra?
Hmm...jag har inte haft boklust på väääldigt länge men den senaste boken var nog en av twilight böckerna och ja, den var bra :)
2. Vilken var den senaste filmen du såg? Var den bra?
Såg 8 mile igår...jag tycker den e toppen :)

3. Prenumererar du på någon tidning och i så fall vilken?
Nej, jag får nått ryck ibland och prenumererar på veckorevyn men inte just nu.

4. Vilken är din favoritlåt just nu?
The lonely Island med låten "Jack sparrow" :) hihi...så rolig låt!

5. Vilken kändis/fiktiv figur skulle du helst ligga med?
Will Turner :)...fast Orlando Bloom som sig själv e inte helt fel heller :P

6. Vad tror du att du gör om 5 år?
Ska jag vara ärlig? Bo i örebro och jobbar som tolk... (Vad jag VILL e en helt annan femma, då ska jag ha flyttat, nånstans inte allt för långt ifrån stan till HUS!)

7. Om du fick drömms, vad skulle du göra om 5 år?
Jahaa...nu kom det, bo i hus, vara gift, om jag verkligen ska drömma så vill jag att min sambo e frisk och då kanske...KANSKE vi t o m har en liten plutt också...

8. Vad är det första du gör på internet varje dag?
Ja...facebook...det e som en drog, speciellt när man e ledig eller sjuk, man kollar det en gång i kvarten och blir irriterad på att ingen uppdaterar :P

9. Vilka dåliga vanor har du som du skulle vilja bli av med?
Känslan av att vilja småäta hela tiden när jag e hemma!

10. Berätta om något du är stolt över!
Hallå, det e ju ingen fråga! Men jag kan berätta ändå, att jag gick ner över 20 kilo ifjol! :)

11. Vad skulle du rädda först om det började brinna hemma hos dig (bortsett från andra människor och djur)?
OJ! ...hmm...mina foton och datorn (för där har jag sjukt mkt foton sparade) Nu blir jag ännu mer uppmärksam på att jag måste fixa nån extern hårddisk å spara viktiga saker på...fast mer ifall datorn kraschar!
kopiera gärna å svara du me ;)
X torsk X

...upp och ner som en berg-och-dalbana!

Igår gick jag runt med ett leende på läpparna nästan hela dagen, jag var t o m glad över att regna...för då snöade det iaf inte...! Och jag jobbade sent igår...till tio! Ändå var jag nöjd..!? What? Men jag njöt av att vara så glad, för man vet aldrig hur länge det håller i sig, eller kommer tillbaka!
Å höll i sig gjorde det inte, tvärtom! Vaknade med ångest imorse, ångest å oro för vår ekonomi...! Helt sjukt men gamla vanor sitter i antar jag...för jag har ingen direkt anledning att oroa mig för hur det blir nästa månad..! För det. E inget som säger att det ska gå åt helvete då...! Men ändå ska jag vakna med magont!?
Sen flög jag upp för jag hörde ett brak...?! Smulan hade ner en låda från uppepå skåpen i köket...! Hur f*n tog hon sig upp...!? Fattar fortfarande inte! Men hon låg där i lugn och ro....

X torsk X


...sminkning

Sminkning där jag tar upp färgerna från linnet å blomman i håret =P

image description

image description

 

X torsk X


...skäääär! =P

Satt i solen idag hemma hos mamma å pappa, satt i lä å bara njöt! Låtsades att det var sommar! :) när jag kom hem nu på kvällen såg jag att jag faktiskt fått lite färg...ja inte brun om ni trodde det ;) nej jag kör på rödton som går över till skär färg när det röda lagt sig :D underbart har det varit och ska jag vara ärlig så har jag ingen lust att jobba imorrn! Älskar mitt jobb, Det gör jag verkligen...men imorrn ska det bli upp emot 20 grader å strååålande sol, det blir till att käka utomhus på lunchen...ballen troligtvis! ;P

Idag när vi körde hemåt örebro spelades Molly Sand'ens låt från melodifestivalen och jag började fundera på hur det hade blivit ifall hon hade vunnit...!? Lite awkward när sångfågeln ska lämnas över av expojkvännen saade när alla dessutom tror att det är om honom hon sjunger...! (har jag skrivit det här förut...eller bara tänkt det...?)

X torsk X


...Gotland <3

Helt spontant fick vi en heldag, nästan, tillsammans <3 skitsnack i solen med ett par koppar kaffe, precis som förr fast på ny plats :) å så passa vi på att bubbla oxå...såklart ;P fick goda nyheter som inte var så nya men det var faktiskt kul att få dom face-too-face istället för via telefon ;) nu ska jag strax hoppa i säng efter den här super dagen som avslutades i Sthlm och Betnér :) med min systeryster! (å älski och Johan)

X torsk X


RSS 2.0