...kick off!

Imorse när jag vaknade var jag så trött att jag inte riktigt visste hur jag mådde, men åkte till jobbet ändå :) å jag blev bara piggare å piggare å kände mig inte speciellt sjuk faktiskt :D så jag var t o m på vårat APT som sen fortsatte som kick off för de som ville och det innebar buffé med bowling på strike & Co. här i stan :) MYCKET god och fräsch buffé :) fanns en otroligt god ugnsbakad lax som bara smälte i munnen :)

Sen började bowlingen...jag började på botten men tog mig uppåt :) första serien fick jag typ 75 poäng och den andra 114 :D lite skillnad ^^
En kollega fick 200 på en serie...!!! Det var strike efter strike å var det inte det så var det spärr...! Helt otroligt!

 

 X torsk X

 


...sjukling

Ända sen i måndags kväll har jag mer eller mindre legat i sängen eller soffan, halvdäckad :( förkyld men inte bara förkylning utan hela kroppen har blivit helt sänkt, minsta lilla ansträngning så har jag blivit tvungen att vila :(
Men igår fick jag iaf hem första tidningen av damernas värld som jag börjat prenumererat på :) den e sås tor å känns super lyxig...var dock för trött för att läsa, men bläddra å titta på alla modebilder gjorde jag :)

Igår fick vi äntligen tag i f-kassan handläggaren...jippi, en riktigt kärring, så vi får se när hon kan få tummen ur och bestämma sig för enligt henne så har hon "faktiskt minst 50 andra ärenden också" :(

Har proppat i mig den ena medicinen efter den andra vitaminen...vet inte om det har hjälp direkt men nu idag mår jag lite bättre så imorrn ska jag till jobbet :) hoppas jag orkar vara med på kickoffen också ^^

X torsk X


...fotogenic toalett :)

Första arbetsveckan e avklarad, jag är MYCKET glad att jag hade semester i måndags så att det bara blev en fyradagars första vecka...för sjutton vad trött jag var i fredags..! Har visserligen sovit prutt i veckan så det hjälpte inte riktigt heller!
Det har varit en mjukstart, kan man lugnt sagt säga men blev jätte trött ändå :( men snart är man inne i rutinerna igen...hoppas jag ;)

Helgen har varit toppen...! Eller ja, lördan för idag har jag inte gjort ett skit ^^
Det börja med att jag mötte upp GOTLAND på stan vid elva...sen luncha å shoppa vi lite, fyndade ett par gummiskor (sånna låga gummistövlar) jag vet inte hur eller varför jag bara behövde betala 125 för dom kostade 300 :) mycket nöjd för jag stod å vela länge, kommer behöva dom men har ju inte riktigt överdrivet mkt pengar men lätt värt till alla regniga höstdagar som kommer komma å skönt att slippa klaffas runt i klumpiga gummistövlar till uppdragen! :)

Kvällen spenderades med fina Stina :) det blir alltid en kul kväll i hennes sällskap (förra gången blev det dock lite för mkt av det goda men det var undantaget som bekräfta reglerna) vi började hemma hos henne å avslutade på Harrys :D jag älskar verkligen att dansa :) å för en gångs skull så tog jag på mig dansvänliga skor ;) (brukar alltid ta med för hög klack så det slutar med att jag struttar runt barfota på krogen, inget jag rekommenderar!)
Jag upptäckte att stinas toalett var mkt bra att fota sig på...blev skitsnygga bilder ^^
så jag gjorde en serie...som när man var liten och bläddrade igenom flera bilder så såg det ut som att det rörde sig

 

 

Ville även ha med Stina på en bild på toan

Fast fina Stina blev ASSNYGG utanför toaletten oxå ^^

 

Så lördagmorgon till sena natten var fantastiskt rolig :) en sån där dag man kan ta fram å tänka på när man behöver bli lite uppiggad :)

Nu dags att hoppa in i duschen för att sen sussa...nyarbetsdag å arbetsvecka imorrn! :)

 

X torsk X


...mobillös

glömde min mobil hos sandri...visst jag får den direkt imorrn bitti men redan nu har jag saknat den typ tre ggr...!
prutt...beroende...japps!
 
X torsk X

...blue

Kände mig inte alls översminkad när jag gick ner till Willys...! (tur att det e lör kväll) :) blått har aldrig varit nå favoritfärg hos mig...tycker att det blir lite blåtire varning...men rätt ok ikväll...om jag hade haft partykläder till ;) (btw va gröna mina ögon blir med blå ögonskugga)


...hemmakväll <3

Lördagskväll...halva garderoben ligger i högar på golvet å jag har ledsnat...försöker rensa, det går ju sådär...! En av tre e gjorda...!! Så jag tig en paus...för tre timmar sen =S började sminka mig å gick till Willys...:) tänkte att jag skulle köpa lite motivation...den e uppäten nu =) en tidning följde med oxå...den har jag läst...hmm...kanske ska fortsätta med garderoberna...ooh, film på tv :)


...fynd!

Man kan inte annat än älska fynd...! :) sprang på en långklänning på hm för 50kr :) supernöjd! Men nu e det slut shoppat för min del å rensning av garderoben står på att-göra-listan :)


...försöker

Mellan all oro å stress som pågår i mitt liv just nu så försöker jag ta det lugnt iaf å bara koppla av :) verkar som att sista semesterveckan kommer bjuda på lite sol å värme trots allt ;)

För övrigt så var jag ute i åsbro idag för att se om jag kunde bistå med lite hjälp med renovering eller barnvakt...å idag möttes jag av en Noah som var glad att se mig trots att jag kom ensam så istället för "peppli,kom" så hördes upprepade gånger "moster Hanna, kom" :) fast det e rätt utmattande att vara lektant..! :)) 

 X torsk X

 


...i-landsproblem

Ja, det här är ett i-landsproblem jag har...men det e fortfarande ett problem, att vissa av mina kläder e för stora. Jag måste verkligen göra en rensning, har inte varit så noga för de flesta kläderna gör inte om dom e lite stora...fast när det kommer till träningskläder så måste dom sitta bra, SPECIELLT byxor! ;) det fick jag erfara idag! Hitta ett par byxor i garderoben som satt bra å var sköna men har inte haft dom på länge så jag körde på dom när jag gav ni ut på joggningtur...mh, bra det gick...när jag gick var det inga problem men när jag började jogga så började jag tappa dom =/ insåg efter tio steg ungefär att det skulle inte gå att springa å hålla upp byxorna...så då kom McGayver inom mig fram...först tänkte jag ta snöret från min huva å knyta som skärp, men det var visst fastsytt så det fick bli hårbandet ;-)


...!!

Älskade lilla smulan...! Först bryter hon lårbenet och nu har hon fått epilepsi...! :( det första anfallet kom förra vecka när jag var på semester hos mina föräldrar...så pepp fick åka med henne till Karlskoga (..!) Djurklinik för det fanns inga lediga tider här i stan...dom tig prover osv men kunde inte se ngt, misstänkte både lunginflammation och diabetes...men skulle få svar på proverna nu i veckan (idag) men under helgen, igår rättare sagt så började hon få anfall igen...! Typ en gång var 4:e timme och från kl 8 på morgonen till typ 7 imorse sen kom dom nästan en gång i timmen :( så fick åka med henne till veterinären...japp Karlskoga igen, (känns konstigt att byta vet. mitt i alltihopa) hon har varit där hela dan men utan anfall...hon fick ep medicin när hon kom så förhoppningsvis funkar den...! :)
veterinären kunde inte säga så mkt mer än att det mesta ser bra ut, dom vet inte riktigt varför hon får anfallen men så är det ibland (man kan få remiss till Strömsholm om man vill utreda mer t ex hjärnröntgen) så nivåer hon hemma igen, matte å husse har nu inte bara ett litet hål i plånboken utan ett stort...! Men tack och liv försäkrade vi dom efter benbrottet...! :) annars hade det aldrig gått!
Nu ska hon få medicin 2ggr (morgon och kväll) om dagen...i ja...resten av hennes liv...? Bye bye semester...! Jag kan ju inte inte tänka tanken...vi kommer ju aldrig kunna åka nånstans...! :'( inte ens till mina föräldrar över en helg...! Ja ja, jag e väl inte förvånad...e det inte det ena så e det det andra!

X torsk X


...min lördag

Jaa...lördag, vaknade hyfsad tid tycker jag ändå, vid elva, av mig själv...! :) var lite seg i starten (som vanligt) men sen så kom jag igång å började städa för finfrämmandet som till kvällen skulle komma...nämligen Sandri å banan...! Men ju längre dagen gick desto mer försvann min energi och huvudvärken växte :/ så jag var

SUPERPEPP:

...eller inte! Så när det bara var en timme kvar tills dom skulle komma så ställde jag in :( kände att jag inte skulle vara någon bra värdinna med huvudvärk och dåligt humör :( å då självklart kröp sig det dåliga samvete fram...att jag e en dålig kompis som ställer in så där i sista minuten! men, det e ju sånt som händer! Jag som hade städat hela dan och var superpepp för att träffa mina vänner...det e ju fortfarande än idag inte färdig städat (försöker göra en riktig storstädning...går sådär för er som undrar!)

Efter ett par timmar när jag bara suttit å tittat in i väggen så blev jag less och gav mig ut på en tur...för att rensa skallen lite. Jag har ju fått höra av mina kollegor att jag bor skitnära naturreservatet Oset...så jag tönkte att jag skulle försöka hitta det...å det gjorde jag :D

Skitfin solnedgång :)

jag var där...jag lovar ;)

Hittade en supersöt ko...tjur med lite stora öron :)

När jag kom hem tog jag mig en varm...VARM dusch och satte igång en film...då såg jag min skugga på väggen...flashback från när man var liten och ritade profilbilder så här...

 

 

Med andra ord, lördan började hyffsat bra, blev sämre å slutade bra :)

 

X torsk X


...turkos <3

Det var länge sen jag sminkade mig i turkost :) det var dags idag ;)


...<3

Mosters hjärta smälter...! 

Hur söt får man bli...!? Nyklippt Noah! <3

 

 

Lilla Kasper sover sött <3

Vi var ner till ån och mata änderna...eller ja, Noah mata sig själv ;)

 X torsk X
 

...magnetic

Var en sväng...okej hela dan...i Nyköping idag, det var inte igår jag gick på stan i nypan...! :) fyndade lite på rean :) å så köpte jag mitt efterlängtade nagellack magnetic! :)

har fått en finfin sjal av mor min (det e bra att handla med mamma ^^)

 

I bilen på väg till nypan :) 

Oups! Med mitt nya lack å sjal ;)

Måste säga att jag e ganska nöjd, ska nog slänga på ett klarlack så det blir lite blankare oxå ^^blev ganska matt när det torkade.

 

 X torsk X 


...njuter

Jag har det bra här...hemma hos mamma å pappa med systeryster å hennes två älsklingar Noah och Kasper :) vi började vistelsen med parken zoo, då var även Pepp och Jens med men dom åkte tillbaka till örebro direkt efter och vi fortsatte hem till vagnhärad! Här har vi varit nu sen i fredags :) Vi har gjort massor och ingenting, det e ju inte så att jag får sova bort dagarna här! Vi har varit i Nyköping och shoppat (fick nya springskor av mamma, tackar å bockar) och så har vi varit i Södertälje på torekällberget...det e ett ställe med svenska djur, vi lyckades komma precis när en ko skulle kalva :D vi missade när kalven kom men vi såg när den var på väg och när den precis var född :) efter typ en halvtimme var den på benen...helt galet! I Södertälje fick jag ett par nya skor (igen!) det var på rea, och anledningen var enkel...mina skor STANK! Jag hade dom på mig när vi gick på parken zoo, då SPÖREGNA det så bi blev dyngsura och då speciellt mina ballerina, å med fossingarna instängda i det våta skorna hela dan blev inge bra :( så nu är dom i skohimlen...kastade dom direkt utanför affären så det inte skulle finnas nån återvändo ;D det var ju trots allt ett par av mina favvisar dessutom dom enda svarta ballerina jag äger...(ägde) Idag har vi nästan bara varit hemma...plockat blåbär till en samregering paj :) jag har alltid tyckt att sånna bärplockare (verktyget) e lite fusk...men de e ju hur bra som helst om man ska vara lite effektiv! Visst det e mysigt å avslappnande att ge sig utbi skogen å plocka för hand men om man ska ut bara för att få blåbär då e det skitbra att ha en sån, vi fick ett par liter på en halvtimme, Nettis å jag! :) å fina rena händer :) Jag och mamma svängde förbi Södertälje å min äldsta systers kille Johans lägenhet på kvällen för att se till hennes katter å jag kan ju lugnt sagt säga att jag har en KLINISKT ren lägenhet jämfört med hans...så sjukt mkt saker överallt oxå, jag har bara hört rykten om denna lägenheten men nu fick jag se det med egna ögon...! Invigde båda paren idag oxå, först på en powerwalk med Nettis å sen på kvällen med mamma :) X torsk X


...blåbärsskogen

Idag for vi ut, jag å Anna, till karslundsskogen för att plocka blåbär :) har hört både det ena å det andra om det finns nå bär i år...! Men jodå, å stora var dom oxå :) mesta tiden satt vi å fika men en liter blåbär fick jag nog med mig hem :) Anna e så fin nu med sin mage...å ett tight linne hade hon idag så det framhävde magen <3


...behöver gå kurs

Jag e verkligen apdålig på att måla naglarna fint så att det bara e att sticka iväg sen...! Måste nästan alltid ta bort "spill" med tops efteråt. Förra gången jag målade använde jag bomull när jag skulle ta bort det som hamnat utanför...det var ju en miss för det fastnade på naglarna så det blev förstört! Sen e jag skitdålig för jag kan inte vänta tills det är helt torrt så jag lyckad ju alltid stöta i ngn av naglarna...men ikväll kom jag på lösningen på det problemet! :) sätta händerna framför ACn då torkar det på en gång...! :D Bild på dålig målade naglar (kanske ska träna på en sån där målarbok, måla innanför linjerna)


...lättfotad :D

HAHAHAA!


RSS 2.0